MissVivis synvinklar

Alla inlägg under februari 2009

Av Vivi - 20 februari 2009 08:09

Oj vad trött jag är idag !

Helt sjukt trött.... mina ögon är grusiga och axlarna gör ont....och jag som ska ut ikväll *gäsp*

Blidde nog lite mycket igår, allt hände ju på en gång...

Mötet på banken gick bra, bättre än vad vi trott så vi byter inte bank utan stannar hos SEB , skönt att slippa byta! Jag har ju ändå haft SEB i stort sett hela mitt liv så lite surt hade det kännts.

Idag kl. 12.30 ska vi ju träffa de nuvarande ägarna och mäklaren för att sriva papperna på huset, sedan hade jag helst haft besiktning nästa vecka så vi hinner säga upp lägenheten i tid. Det är vårt största problem just nu för vi har inte fått tag  i någon besiktningsman som kan nästa vecka... vilken gör det lite svårt.... om inflyttning är i början av juni och vi har 3 mån. uppsägningstid så måste vi säga upp lägenheten redan nästa vecka.... Jag vill ju ge en kompis chansen att ev. ta över lägenheten men för att det ska fungera smidigt måste vi säga upp våran, övertala hyresvärden att ge den till henne och sedan måste ju hon hinna säga upp sin innan veckan är slut... lte svettigt allt sammans....mycket tanker just nu ....

Inte konstigt att man är trött kanske :) ... man jag vill verkligen piggna till inför kvällen då jag och Cissi äntligen ska få vår vin/party/umgås-kväll

*gäsp*


ANNONS
Av Vivi - 19 februari 2009 15:40

...ja fortsätter jag så här hamnar jag snart i topp *skrattar*

Så går det när det är lugnt på jobbet... det är ju så mycket som händer nu också..jag kan iten sitta still, MÅSTE ha ngt att göra hela tiden , annars kommer jag väl studsa upp och ned som en liten boll!

Har lite dåligt samvete för senaste veckorna 8sedan jag började jobba) har jag varit ovanligt dålig på att höra av mig till de jag tycker om.

Har en vän som undrar om jag vill vara vän med henen överhuvudtaget och ett "ex" som skicakde världens finaste mail till mig som jag VERKLIGEN vill höra av mig till...det blir bara inte gjort... en av mina absolut sämsta sidor !

*Suck* ....men nu måste jag koncentrera mig på bankmötet idag, sedan kan jag få en underbar skvallerkväll med mitt "tjejgäng" *längtar*

Minneslista :

1) Bank

2) Tjejerna

3)Sova

4)Jobba

5) Skriva kontrakt ....

ANNONS
Av Vivi - 19 februari 2009 14:12

Nu är tid bokat för kontraktskrivningen....redan i morgon kommer vi träffas för att skriva kontrakt på huset, naturligtvis kommer en klausul (hur f-sen stavas det??) finnas som säger att om besiktningen visar några större fel har vi rätt att ta tillbaka budet och köpet upphävs....

Nu går det fort.... galet fort.... me like ;P

Husägare...tänka sig !

Av Vivi - 19 februari 2009 12:42

Jag älskar denna lille gnagaren ...vill ha !!!! Som husdjur hos ig hade han fått nötter varje dag!!!

Ni måste se denna för den är hysteriskt rolig !

Av Vivi - 19 februari 2009 12:30

Dagens sanning:

Att kometens skaldjursallad är mumsig och räcker till TVÅ luncher, mycket ekonomiskt....

Ekonomin måste jag ju verkligen börja tänka på nu ;)

Av Vivi - 19 februari 2009 11:11

I dag har vi möte med banken, min sambo har ringt och pratat med en bank och jag med en annan (vill/vågar inte skriva bankernas namn än)

Jag hade ett bankmöte idag ang. min privata ekonomi (ni vet ..."gratis rådgivning") jag har nu förberett bankkvinnan om att vi också vill prata bolån och det gick alldels utmärkt så kvart över fem idag ska vi ta oss dit för att diskutera våra framtidsplaner!!

Sen är det ju det där med förhandlingar... jag är så dålig på att ställa krav och spela ut två parter mot varanadra...samtidigt är det här så mycket pengar och jag tvekar inte på att byta bank om vi får bättre villkor ngn annan stanns...

Nu är ju räntorna redan väldigt låga så för oss handlar det om hur många procent vi måste gå in med kontant .... standard är 10% men en av bankerna kanske nöjer sig med 5% och det vore ju något, faktiskt väldigt väldigt bra!

Hur ska man göra nu då när man ska in i förhandlingarna...behöver jag ah ett pokerface kanske ??? Någon som vet??? För Poker är jag usel på även om jag hanterar korten bra ;)


Av Vivi - 19 februari 2009 08:24

Jag har väl säkert en miljon fjärilar i magen just nu ...nej förlåt ...1 250 000 stycken fjärilar !! :D

Det är så mycket som ska fixas och fort ska det gå ....

Bankmöte, besiktning, bankmöte, pengar, papper..... HJÄLP

Det var ingen som talade om för mig hur läskigt detta var!!!

Det är så stort...vi ska ev. köpa hus?? Det är som sagt en massa saker som ska "klaffa" innan vi kan säga att vi ska bli husägare, men iaf ... läskigt !!


Vaknade av att katterna kloade på vardagsrumsdörren vid fem i morse och efter det kunde jag inte somna om .... 

Låg och halvslummrade och huset fanns nog i bakhuvudet och spökade :) När jag väl steg upp hade det kommit snö.... ljuvlig pudervit snö... Jag tycker det blir krångligare att köra bil, jag gillar inte heller kylan och hatar slask...men jag älskar när ett pudervitt täcke lägger sig på marken! Det ÄR faktiskt fortfarande vinter :)


Nepp nu ska jag göra lite nytta och jobba lite med mina papper...och spännt vänta på att sambon ringer runt till alla männsikro vi nu måste prata med och boka tid med :)

Av Vivi - 18 februari 2009 20:18

Noooo Linnea.... inte säga att det finns kackerlackor i det bara för att vi förlorade budgivning ....det är inte snällt...


FÖR VI KANSKE SKA BO DÄR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ojojojojojojojoj ... galet .... de bjöd 10 000kr mer än vi , men de hade en bostadsrätt som behövdes säljas innan de kunde skriva papper + att säljarna tyckte 10 000 var en liten höjning... så .... De har tagit vårat bud!

Det är mycket som kan ändras , vi måste besiktiga huset, prata med banken och vilka räntor & villkor vi kan få osv osv ...


Men ojojojoojojoojojoj...hjälp!     H J Ä L P

 *STORT LEENDE*

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se