Direktlänk till inlägg 13 november 2009
Jag bjöd mina föräldrar på denna efterrätt förra lördagen och den var väldigt populär!
I morgon ska jag göra den igen då vi firar min mammas födelsedag!
Tänkte jag skulle dela med mig av detta goda & enkla receptet som jag hittade på arla.se, naturligtvis har jag som vanligt gjort några små ändringar
Missvivis jordgubb- och limepanacotta! (till 4 personer)
1 gelatinblad
1½ dl vispgrädde
2 tsk strösocker
½ vaniljstång
250 g KESELLA jordgubb&lime
Jordgubbssallad
250 g färska jordgubbar
2 passionsfrukter
Ta gelatinbladet och lägg det i kallt vatten i ca 5 min.
Koka upp grädde, socker och vaniljen
(vaniljstången snittar du upp och skrapar ur kornen, ned med kornen i grädden).
Ta kastrullen åt sidan & ta upp gelatinbladet, krama ur vattnet
och i med det i grädden, låt svalna lite grann.
Häll i kesellan!
Jag tycker det bästa är att servera i stora korta glas,
så häll panacottan i glas och ställ in i kylen minst 4 timmar.
Innan servering toppar du med skivade jordgubbar och passionsfrukt!
Du kan alltid variera genom att toppa med t.ex hallon , björnbär m.m
ENJOY!
Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.