MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Helgen

Av Vivi - 27 februari 2012 11:05

Det har varit en väldigt härlig helg !


I fredags hade jag myskväll med mig själv, det blev den nya Jane Eyre filmen och ostbollar. Kan tala om att ostbollarna var höjdpunkten, tyvärr tyckte jag denna variationen var rätt platt om man jämför med många av de andra som kommit ut (den har gått både som TV-film, mini serie och film).


I lördags var vi en vända på stan, köpte en väska för mitt presentkort (lovar att visa den i veckan, den är så fin) och så blev det några pocketböcker på bokrean. Jag försöker vara rätt försiktig med pengar nu så ngn storshopping blev det inte.

På kvällen firade vi svåger och åt en väldigt god middag hos syster. Vi hade hur trevligt som helst och både jag & maken kunde unna oss ett glas vin till maten då vi faktiskt sov över. Det lite skönt att kunna göra så ibland och framförallt kunna sitta uppe och prata hur länge man vill! Tack syster för en supermysig kväll !!!!


På söndagen tog jag med mina favorit pojkar på bio, mästerkatten i stövlarna blev det och jag hade nog sett fram emot detta biobesöket minst lika mycket som pojkarna. Filmen var okej, men inte så bra som jag hade hoppats. Det är alltid en besvikelse när trailern är roligare än filmen.

Bio med syskonsönerna blir det dock fler gånger, de var väldigt bra biosällskap!


Det var en av de mysigaste helgerna på länge !

 


 


 
 
Rinki

Rinki

27 februari 2012 11:48

Vad glad jag blir av att höra att din helg blev så bra! <3 Det förtjänar du verkligen vännen. Tråkigt att Jane Eyre-filmen inte var så bra som du hoppats på, men Mästerkatten har jag hört väldigt bra om faktiskt. Finns det någon koppling till Shrek eller är det helt eget?

Sv: Kul att du hittat några böcker, jag ska ta och kolla upp de du pratade om, har hört talas om Morgon i Jenin, men inte den andra.

:) Barn får väl komma senare.

Kram på dig!

http://rhulth.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

27 februari 2012 12:55

Låter som en supermysig helg :)
Ja behöver lite film tips..... skall orka gå och hyra en dag med....

Har svarat på din kommentar i det skyddade :) Kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sandra

Sandra

27 februari 2012 13:29

Det låter som om du hade det kanon i helgen!! :)

Haha ja no work and play, inte okej ;) Så det är klart att det blev premiär i fredags. Kan inte missa och inte stötta grabben i en sån satsaning haha.

Nej jag tror också Göteborg håller sig på plats tills efter sommaren så vi har lagt en lite mer långsiktig plan nu.
Kram

http://lilleput.blogg.se

 
fina frun

fina frun

27 februari 2012 13:33

Mästerkatten kommer vi nog också att se. Kanske väntar tills den kommer på DVD... Väskan vill jag gärna se! Jag är ju en väsk - och sko fantast ;D

http://finafrun.se

 
Eleonore- Kokboksutmaningen!

Eleonore- Kokboksutmaningen!

27 februari 2012 14:41

Det låter som du fick en jättehärlig helg ju, härligt att sova över hos syster din och bara mysa. Kul också att det blev ett biobesök med killarna men synd att filmen inte var fullt lika bra som du hoppats på :)
Ja visst är det härligt att värmen kommer mer och mer! Så trist att ni inte hann njuta av det ens på rasten. Själv har jag jobbat helga helgen nu och så kommer man hem till tråkväder igen. Men värmen har inte gett sig helt iaf :)
Kram!

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Sussi

Sussi

27 februari 2012 21:59

Trist att det var ostbollarna som var höjdpunkten. Det låter som om filmen inte var bra alls då för sotbollar är inte jättespännande ;)

En kompis till mig har den där ljushållaren också. Den är superfin. Jag köpte teljuscylindrarna den här gången. Dom ska bli så himla spännande att tända när jag får hem dom..

Kul att du hittade en väska. Ska bli kul att se den sen. Jag har fortfarande inte hittat någon väska..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards