MissVivis synvinklar

Alla inlägg under oktober 2008

Av Vivi - 15 oktober 2008 10:08

Aj aj... jag lyckats få munsår vilket iof inte stör mig så mycket men jag har så j-kla ont i axeln...

Det är en... arbetsskada får jag väl kalla det, som jag drog på mig när jag hade ett väldigt stressigt jobb som växelreceptionist/ordermottagare.

Det brukar släppa men denna gången vill det sig inte ... jag vet precis vart smärtan sitter men komemr inte åt själv och min snälla snälla pojke försökte massera igår, vilket vart jätte skönt men inte heller hjälpe så mycket eftersom det är en punkt som sitte runder skuldran på höger sida....jag tror iaf att det är den som gör att jag får ont i hela höger axel. Aj!


Vi ska iaf ha tjejkväll ikväll mina underbara tjejer och jag !!

(Vi är fem tjejer som hängt ihop sedan 8:an)

Vi träffas ca varannan vecka och dricker te och pratar om allt möjligt!

Love love love

Av Vivi - 14 oktober 2008 12:09

Nu till något roligare....


Jag var på sexutbildning igår ...fyyy vad roligt det var !!

Jag har tidigare pratat om Ellenprojektet (se tidigare bloggar) och igårkväll hade vi sexutblidningen med underbara Camilla!


Jag trodde verkligen att jag hade koll... men nepp... jag har lärt mig en massa!! Jag har sett mer av ett kvinnligt könsorgan än vad jag någonsin gjort under alla mina  25+ år . wow! Jag hade tex ingen aning om att mödomshinnan aldrig försvinner och att den är ett hudveck som bara tänjs ut...hur kunde jag inte veta detta!!


Vi ska också återta ordet Fitta... vet ni vad det betyder jo fitta betyder "våt ängsmark"! Jätte fint ju ... vet ni vad kuk betyder?

Det betyder "liten utväxt på träd" hi hi hi hi


Vi pratade mest om hur vi ska få dessa tonårstjejer att försöka bejaka sin sexualitet, iaf lära dem att det inte är något fult! Visste ni att de flesta bilderna av en kvinnas fitta (jag har inte vant mig riktigt än att använda det men jag försöker :)   ) i de svenska biologi böckerna är väääääldigt bristfälliga! Med tanke på hur mycket jag och de andra på utbildningen inte visste bevisar det bara att samhäller gör allt för att kvinnans kön inte ska vara något som man ska undersöka eller veta för mycket om, något fult med andra ord!!! Det är lite sorgligt!! Inte konstigt att många av oss har en snevriden syn på sex då vi lärt oss att vi är fula och äckliga !!

Killarnas könorgan finns ju lite var stanns... :) 


Jag önskar alla fick ha sexutbildning med Camilla med jag hoppas att min lilla blogg har väckt en eller två kvinnor iaf ... jag vill iaf säga att om man kan försök undersöka er själva och vad ni tycker om och skäms aldrig!!!

Känns något ni gör med killen inte bra, säg ifrån!

Om ni är nyfikna på att prova nya saker, pröva !!! (så länge de är lagliga)


Tjipp!


Av Vivi - 14 oktober 2008 11:55

Bläää.. dumma uppfödare....dumma kattfolk ...jag tycker om en massa kattfolk...jag drar inte alla över en kam ... men allt har blivit så krångligt.. hade jag bara vetat vad jag vet idag hade jag aldrig parat vår prinsessa.

Denna historien har i slutändan kostat närmare 10 000-15 000 när prover och allt är klart. Jag önskar att min uppfödare kunde varit ärligt från början iställer för att skylla på andra...

Det värsta är inte pengarna... det är inte att jag inte kan/bör använda ungarna i avel (för jag är ingen uppfödare) det är att min uppfödare sitter och berättar för mig hur plågsamt HCM är och hur mycket katterna lider...pedagogiskt att berätta detta samtidigt som hon berättar att det finns HCM på mammans sida... *suck* vill bara att mina små barn, mina små älskade katter ska få leva och må bra! Jag ser inte dem som handelsvara utan som små familjemedlemmar! 

Av Vivi - 13 oktober 2008 15:33

Blev inspirerad av Skogsfrun som har en underbar blogg för övrigt !!


VIKTIGT

Jag kommer snart gå ut i skolerna och samla ihop ett gäng unga tjejer ha dem som samtalsgrupp... det hemska idag är att säkert någon av tjejerna på den skola jag besöker kommer ha blivit utsatt....

Statistiken ger hemska föraningar om den värld vi lever i idag vi måste göra vårt bästa för att förhindra dem som vill göra denna till en dålig plats!!


STOPPA BARNPORREN PÅ INTERNET!!!

Om du ser nått anmäl det på:

www.rb.se/hotline

el. på Telefon:

0200-291010

Polisen har även en adress dit du kan anmäla övergrepp på barn:

childabuse@rkp.police.se

DENNA TEXT BORDE ALLA I EN COMUNITY LÄGGA IN PÅ SIN SIDA!

KOPIERA OCH LÄGG IN DEN NU!!!

Av Vivi - 13 oktober 2008 15:19

..en ursäkt senare och se vad jag fick energi till att göra...


Jag har bokat in fyra dubbellektioner på körskolan!

Jag har bokat in träning på Nautilus så nu blir det gymkort och förhoppningsvis träning utav också :)

Kollat lite jobb... framför allt försökt hjälpa en vännina med jobb men jobbet jag rekommenderade henne (som jag själv skulle tagit om jag hade haft körkort) visade sig vara mycket jobbigare än vad jag trodde...13h arbetsdag och tunga lyft, så det hade jag inte heller klarat!


Sedan att jag suttit framför datorn hela dagen , sov till halv tio och inte ätit lunch det glömmer vi för tillfället eller hur ;)

Av Vivi - 13 oktober 2008 12:00

Angående mitt förra inlägg....


Jo jag skrev ett litet meddelande till killen som ville bli min vän via facebook och fråga hur han tänkte...

Bara undrade varför han vill ha en kontakt då han inte varit direkt trevlig mot mig i skolan...kändes bra att få det sagt!

Och vet ni vad... jag fick svar! Han skrev tillbaka att han inte riktigt kom ihåg men om han hade varit taskig och jag mått dåligt av det bad han så jätte mycket om ursäkt...


Det är konstigt hur en sådan liten sak som ett skrivet ord kan få en liten tagg som suttit fast att lossna. Denna killen var ju min första dejt och sedan blev han så taskig.... men han har bett om ursäkt.


Jag kan nog inte skaka av mig allt jag hörde, nästan 15 år senare sitter vissa små taggar kvar trots att jag hört att jag är vacker (och utseende är inte det viktigaste) så är det så lätt att höra de där små rösterna i huvudet som talar om att man inte duger, att jag är det tre F:en Ful, Finnig och Fet...

Som sagt ... det finns naturligtvis massa faktorer som jobbar för att vi kvinnor inte ska få känna oss nöjde med våra utseenden och jag ska nog inte ens börja med den diskussionen ...


Jag är nöjd idag, jag är lite gladare idag för jag har fått en ursäkt idag :)

Av Vivi - 12 oktober 2008 13:32

Jag hade ju ngt att prata om idag ..Jo ..jag är ju även en facebook:are


och där kan ju så att säga add:a folk....vilja ha dem som vänner...

Nu har en kille från min gamla skola på Öland som jag intre pratat med på över 10 år "addat" mig, dvs vill bli min kompis ... bara ett problem..

Han skriver inte varför och han var skittaskig mot mig i skolan...

Det var en kille i min klass som var värre men efter honom var denna killen värst... fick varje dag veta av honom att jag var ful, fet, finnig (det var jag iof) m.m m.m ... gärna högt inför alla också ... jag skulle aldrig vilja säga att jag var moddad men de var f-n inte snälla... och som sagt han var en av de värsta... varför får man då för sig att det är helt okej att "bli kompis" genom facebook efter dessa år ??

BHA ! Jag är iaf snyggare än vad han e nu ....

Av Vivi - 12 oktober 2008 13:09

I fredags var jag ute med min syster..eller rättare sagt hon var nog ute med mig ... hon ville gärna gå ut en sväng och var inte säker på att hennes arbetskamrater ville gå vidare så vi kom överrens om att om det inte blidde för sent skulle jag möta upp henne... vi möttes upp vid halv tolv och efter jobbfesten var hon inte direkt nykter om jag säger så :)


Jag körde min vanliga lilla fuling (oj nu avslöjar jag detta ju ...hmmm) jag sa att jag kunde köpa drickat och köpte henne en strawberry daquiri...en 2:a ... ibland när jag har någon jag är ute med köper jag tom en alkoholfri ... detta ENDAST när nöden kräver det ... och bara med kompisar jag känner väl och vet är så berusade att de inte märker skillnad. Det funkar oftast,,, de får ngt att dricka och jag får var amed dem lite längre då det slipper bli så berusade att de däckar eller går hem :)

kvällen slutade med att vi hade riktigt trevligt, det var 80-tals kväll och jag och min syster dansade loss... träffade min körskolelärare ute..det var lite komiskt...och lite skämmigt eftersom det var ett par månader sedan jag körde,,, humpidum...men vi hade jätte roligt och han är så go !!! Jag var visserligen nykter i fredags men jag mådde ändå inte toppen i lördags-...börjar bli gammal :(  så lördagen fick bli en hemmakväll trotts en festinbjudan till ett 50års kalas (23+27) och myza med pojken och min goda vän Maria!


Inget hutlöst intressant inlägg men hoppas ni hade en trevlig helg !!

I morgon ska jag på SEX föreläsning med RFSU ;)

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards