Direktlänk till inlägg 2 januari 2010
Ja....vad säger man egentligen ? Var detta nyåret 2009 eller 2010 ?
Det var ju iaf nyårsafton 2009...det måste det ju bli ...eller?
Vi hade ett väldigt trevligt nyår, trevligt sällskap & middagen var god även om jag tyckte min struts var lite seg (å andra sidan är jag ju inte van att äta ngt annat kött än kyckling & fisk).
Det mest lyckade på hela kvällen måste dock ha varit champangeprovningen,
bra jobbat F, tusen tack för all jobb du lagt ned och för Champangen!
Det var hur gott, lyxigt och informativt som helst och jag kan bara säga att det verkligen ÄR skillnad på champange & mosserande vin.
Här får ni lite bilder från kvällen
Så här blev dukningen, vad tycks Ida ?
(PS Tack för halsbandet, hade det på nyår, är supernöjd!)
Jag hade lite små stjärnor strödda på duken sen också.
Förrätten, Bruchette med örtmarinerade kronärtskockor, basilika, lufttorkad skinka (för dem som åt det), ugnsbakade körsbärstomater & färskost.
Det var hur gott som helst!!
Här är middagen i fullgång, struts som puttrar i buljong & vin serveras med
en röra på rödbetor, potatis, chilli, vitlök m.m
Struts kommer jag definitivt pröva igen.
Efter en paus på ca en timma blev det dags för kaffe och efterrätt.
Saffranspanacottan med björnbär! Mumsigt!!
Kvällen mest lyckade & lyxiga: Champageprovning!
Alla tre var jätte goda, blev nog lite extra förtjust i den första vi provade, Bonnaire!
Vi drack en riktigt lyxig champange vid tolvslaget också, Perre Gimmonet & fils.
(ses ej i bild)
Nyårskärlek vid tolvslaget!
Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.