MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 2 juni 2010

Presentshopping i strålande sol!

Av Vivi - 2 juni 2010 10:30

Ja, idag ska jag och pojken förmodligen till Cervera en liten sväng efter jobbet, som jag skrev i dagens så ska vi kolla ut lite bröllopsgåvor vi kan tänkas vilja ha för de som absolut inte vill ge pengar.

Jag kan förstå varför vissa tycker det är tråkigt att ge pengar i bröllopsgåva, men samtidigt hjälper de ju oss att få ett riktigt minne för livet eftersom de går som bidrag till bröllopsresan!

Tänkte också kanske hinna in till stan en snabbis för att hitta present till svärmor, min syster & min söte systerson, de fyller allihopa år mellan 9-16 Juni & min pappa i slutet av månaden, så Juni är en riktigt födelsedagsmånad!

 

Det blir en fika med Finaste M också, känns bra för det var länge sedan vi gjorde ngt ihop, jag har saknat henne!

Förhoppningsvis hinner jag komma hem i någorlunda tid så kanske det blir ett träningspass innan dagen är slut, men vi får se... jag vill absolut inte missa säsongsavslutningen på Greys anatomy ikväll   

 

Strålande sol här idag faktiskt, underbart!

Det blir lunch utomhus idag !

  

 

 

 
 
Maddo

Maddo

2 juni 2010 11:51

Samtidigt som det är tråkigt att ge pengar så är det väl ännu värre att köoa något som den man ger presenten till inte vill ha, behöver, redan har eller kanske rent utsagt avskyr?

Jag har inget mer i denna kurs men börjar en ny kurs på måndag och eftersom en hel del av nästa vecka försvinner iom sthlm så är det ingen avslappning här inte..!

Tappar katter också vinterpäls? Tessan har knappt hårat någonting sen vi skaffade henne, men nu! Sista fem-sex dagarna.. ja, då hårar hon! Det värsta är att min bror är allergisk och jag har sagt att hon knappt hårar... suck! Stockholm väntar.. hoppas håravfallet slutar tills dess... Måste vara jobbigt för Tessan också för pälsen är ju varm! Och tro mig, det är varmt ute! ;)

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
malin-helena

malin-helena

2 juni 2010 12:49

En del dag planerad låter det som. :)
Hoppas det går enligt planerna och att du hittar fina presenter till alla födelsedagsbarnen! :D

Ja, min solsäsong får börja samtidigt som min semester. :) Men det gör mig inget. För då har vi tänkt åka utomlands och då kan jag sola järnet! ;) haha..

Visst, är han så söt min bäbis! (A) Mamma blir så stolt när han är så söt. hihi..
Ja, så fort min klocka ringer på mornarna så kommer han springande och lägger sig på min mage och säger god morgon genom att tvätta mig på näsan. hihi. Han är så go.

Ja, att kastrera en katthona är ju något dyrare än hanar med. Men ändå tycker ju jag att det är något nödvändigt om man inte vill ha fler kattungar.
Men som sagt, det har inte kommit så många ungar ute hos Johans pappa de senaste åren och de som kommit har han behållt. :)

Just nu sitter jag inne och väntar på att Johan ska vilja åka en sväng med mig. Jag måste köpa presenter jag med! En till pappa som fyllde år förra veckan och sedan till syster som tar studenten nästa vecka. :)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

3 juni 2010 09:42

Skönt att ni också fått lite blå himmel nu :)
Man blir ju så glad när värmen och solen kommer..

Jag brukar ge pengar i bröllopsgåva på dom bröllop vi varit på. Dom har oftast önskat sig det och jag ska vara ärlig och säga att det är skönt att ge det. Inget springa och jaga present innan. Bara ett litet fint smyckat kuvert att ta med. Mycket enklare :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards