MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 6 juli 2011

Jag blir så arg....

Av Vivi - 6 juli 2011 09:30

Det är inte okej, det är inte okej någon stanns, jag blir så arg att jag nästan gråter.

Sådant här får inte hända !

Det måste införas tydliga lagar och hårda bestraffningar för de som sprider hat via nätet. Det är inte okej att två flickor trakasseras på detta sättet.

Föräldrar måste ta tag i det , skolan måste ta tag i det och de barn som utsätter andra barn för detta måste få veta att sådant beteende ger konsekvenser.

Dessutom borde facebook ta ett ansvar och se till att de som skriver så avskyvärda saker till andra borde spärras oavsett ålder!!!


Naturligtvis mår inte de barnen bra som mobbar andra, men det gör det inte okej. När ska samhäller (regeringen) inse att ungdomar idag mår allt sämre och behöver hjälp, vi behöver duktiga kuratorer, kompisstödjare & psykologer!

Sedan förstår jag verkligen inte hur vuxna kan blunda för barns/ungdomars beteende. Dessa tjejer som blev utsatta blev det inte bara via nätet utan tillslut även fysiskt medans vuxna gick förbi!


Fy fan ! Lova mig att ni därute aldrig bli sådana, ser man ett bråk behöver man inte alltid ingripa själv, men man hämtar åtmindstone hjälp !!!!

Vi vuxna kommer alltid ha ett större ansvar än barn & ungdomar !


 


 
 
Jenny

Jenny

6 juli 2011 10:18

Fy så ledsen och arg jag blir av att läsa sådant!
Hur kan man bara se på när sådant händer??

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

6 juli 2011 10:25

Man blir ju mörkrädd när man läser vad som händer dessa tjejer :( Jag har egen erfarenhet av att min son blev mobbad och det finns inget som gör en så förtvivlad som att möta oengagerade lärare (som jag gjorde) . Bra att du skriver om detta, men detta med Facebook kanske ibland kan göra saken än värre, tyvärr :(
De vuxna måste verkligen ta sitt ansvar, det är väl bara att gå emellan och ifrågasätta vad som händer!!!!! Vi är ju vuxna och de är faktiskt fortfarande barn!!
En gång fick jag beröm av en annan lärare för att jag gått emellan två 10-åriga killar i slagsmål.....förstår du? Då blir jag mörkrädd!!! Herregud....barn kan faktiskt vara grymma och det måste vi stävja!

http://sengas.bloggplatsen.se

Vivi

6 juli 2011 10:58

Fler borde var som du ! Man måste ju säga ifrån och två tioåringar borde ju nästan vem som helst gå emellan!
Håller absolut med om att facebook också borde ta ett ansvar, de borde spärra de som upprepade gånger skickar hat meddelande osv, de borde inte få använda facebook!

 
Sussi

Sussi

6 juli 2011 21:12

Jag lovar!! Fy fasiken så ledsen man blir av att läsa det där. Det är hemskt att det verkligen händer sånt. Det är tyvärr verkligeheten :(

Jag har inte semester förrän i augusti jag heller. Den som väntar på nåt gott :)
Har hört ryktas om att det ska bli en solig och varm augusti. Hoppas verkligen det stämmer. Det vore riktigt underbart..

Man får väl hålla ögonen öppna om man hittar något liknande för en skälig summa. Vi har ett uterum som ska möbleras snart :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards