MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 mars 2012

Stockhom i April ?

Av Vivi - 23 mars 2012 10:45

Jag funderar lite på att åka upp till Stockholm igen för att hälsa på lillasyster, känner att jag egentligen inte har tid eller råd, men längtan efter henne är stor ! Jag pratade med henne igår och känner verkligen att det enda jag vill är att få ha henne i mina armar och få krama & pussa på henne.

Jag kommer eventuellt åka upp i April eller Maj tillsammans med min mamma, vi har varit i Stockholm tillsammans ett par gånger förrut och alltid haft lika trevligt. Vi brukar köra upp och stannar alltid på något nytt spännande ställe varje gång, Grenna och Vadstena är två favoriter, det finns dessutom fina rastplatser kring Jönköping.


Härliga Grenna


Letar som vanligt efter lite prisvärda boenden i Stockholm och hittade bland annat en sida om man vill boka hotell i Solna som verkade bra, Solna är ju så himla mysigt, men ligger egentligen lite långt ifrån lillasysters sjukhus.

Jag har ju faktiskt bott i Solna tidigare, i hela två veckor bodde jag ihop med min dåvarande bästa killkompis innan jag fick min studentlägenhet vid universitetet. Det var tider det !

Vi hade sena Sex in the city kvällar med vin, vi tog långa promenader vid vattnet och sov i samma säng,

förövrigt samma killkopis jag var i Portugal, ni kanske kommer ihåg att jag berättade varför jag aldrig slår vad ? (den lilla roliga historien hittar ni i minnes kategorin här i bloggen).


Jag hoppas allt ordnar sig så att vi kommer upp till Stockholm snart, mest för att få träffa lillasyster så klart, men det hade varit väldigt mysigt att möta försommaren i Stockholm tillsammans med mamma.


Min älskade vackra lillasyster !

 


 

 

 

 

 

 

 


 
 
Johanna

Johanna

23 mars 2012 11:32

Hotel micro är ett riktigt billigt hotell där brukar jag bo när jag är där.... :)

Ja skattepengar är bra grejer det.... :) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Thessan

Thessan

23 mars 2012 11:35

Tack så mkt, dina kommentarer gör mig alltid så glad, fina du ! Ha en toppen dag i det härliga vårvädret!

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Rinki

Rinki

23 mars 2012 12:06

Kul om du skulle komma upp till Stockholm och din studenttid lät väldigt härlig med SATC-kvällar ;). Vad vacker din syster är, jag gillar frisyren!

Grenna är jättefint! Min lillebror gick på internatskola där, det var hans igen idé ;) inte så att mina föräldrar tvingade honom dit. Kommer ihåg hur fint det var när jag var där på hans student förrförra sommaren.

Sv: Tack så jättemycket fina Vivi för din gratulation, jag blev verkligen jätteglad <3. Du var den första som sade grattis innan jag postade mitt inlägg.

Kram på dig!

http://rhulth.wordpress.com

 
Patricia♔

Patricia♔

23 mars 2012 12:24

sv: Tusen tack för alla filmtips. Ska kolla upp dem:)

Åhh mysigt att ta en tur till Sthlm. Håller med dig om att Gränna är en underbar plats. Ville flytta dit först då vi bodde i småland innan, men istället hamnade vi i Gbg. Fungerar det också, men Gränna och Visingsö är en speciellt plats.

kram

http://patriciac.blogg.se

 
Sojkas Framtid

Sojkas Framtid

23 mars 2012 13:13

Men fy! Han får gå till läkaren. Eller köp den krämen jag köpt. Vet inte om den även finns recept fritt men den verkar jätte bra. Min kille kliar sig mycket på benen och han vet inte om det är eksem men jag har sagt att han ska använda den krämen nu med! :)

Kram

http://www.sojkasframtid.se

 
Kashaya

Kashaya

23 mars 2012 13:21

Alltid kul att hälsa på sina syskon.=)

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Angelica

Angelica

23 mars 2012 13:22

Ha en toppen fredag och bra start på helgen :)

http://ilivingthedream.blogspot.com

 
Mia

Mia

23 mars 2012 15:03

Tänkte först kommentera i halsbandsinlägget men så såg jag detta o bara MÅÅÅÅÅÅSTE skriva här!! Först för att jag såklart VIIIIILLL ses om vi kan o du hinner, men också för att säga "Vilken underbart vacker lillasyster du har" gillar den stilen o den passar henne perfekt ♥ (får du hälsa från tant Mia ;-D

Jag gillar de med blått, tror det var 3,7o9, lite Greklands-känning liksom.

Mys hela helgen - torpet blir det absoluuuuuuut, o ikväll träffa en vän från Blekinge som är här på kurs (klippa hund, pälsvård o kloklipp). Vad ska ni hitta på? förhoppningsvis sitta med näsan i vädret på er fina altan o soooooola :-D

kramkram

http://fredthevov.blogg.se

 
Patricia♔

Patricia♔

23 mars 2012 15:14

sv: Ja, även om man känner sig djupt nere så finns det alltid något som man kan glädjas över och tänka på så att man mår aningen bättre:) Solen och värmen t.ex

Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Pernilla

Pernilla

23 mars 2012 17:17

Vilken underbar bild på er. Så fin! :)

Sv: Nej, lovar att inte deppa i sånt fall.. Kommer inte vara med många kilon jag missar om jag nu gör det. Och just nu känner jag otrolig pepp! Sen gör ju inte solen och det vackra vädret det värre heller ;)

Kul! Kommer dock aldrig våga testa, men kände efter en kvart på Zumban lite liknande. Helt plötsligt var passet slut och man stod där helt genomsvett och undrade hur det där egentligen gick till. Härligt tycker jag!

http://reasonstobebeautiful.wordpress.com

 
Sussi

Sussi

24 mars 2012 20:38

Min sambons farmor bodde is Solna ett tag. Gick bra dagtid men mornar och eftermiddagar så var det köer genom hela stan! Men visst är det fint där :)
Förstår att du längtar till lillasyster. Ibland är pengar värda att lägga på vissa saker och det här är en av dom. Hoppas ni hittar billigt boende så det inte blir allt för dyrt..

Trist med dimman. Medans ni har haft 3 dagar med dimma har vi haft 3 dagar med sol. Vi kanske kan bytas lite ;)

Mina helgplaner var att följa med mamma när hon skulle shoppa men vi vet väl båda hur det slutade!! haha

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards