MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 maj 2012

Dagens...

Av Vivi - 8 maj 2012 08:15

Dagens form:

Trött , såååå trött ! Tack och lov att det finns trevliga personer på seven eleven som säljer kaffe !

 

Dagens åsikt:

Har ni läst om den 15-åriga prao-eleven som fick vara med aktivt vid ett kejsarsnitt ?

Jo allt gick bra, men om det inte hade gjort det så hade han inte bara skadat patienten utan även prao eleven som hade fått bära med sig den skulden hela livet ! Läkaren borde bli av med sin legitimation!

 

Dagens recension:

Skrev denna för ca två år sedan om boken Oscar Waos korta förunderliga liv, helt okej !

 

Dagens uppdatering:

Några få små sponsorer har man faktiskt lyckats få inför bloggträffen! *yey*

 

Dagens stripp:

 

 

Dagens snygging:

Good damn, denna kvinnan är vacker, lite smal kanske (som min make påpekade) men herrejösses vilket röst till den lilla tjejen! Jag gillar verkligen Carrie Underwood !

 
 
Ingen bild

La mor

8 maj 2012 09:11

Det fanns en anledning till att både pappa och jag satt och höll tummarna när Carrie var med i American Idol....:) I nästa liv vill jag praoa hos en lejontämjare.....:))

 
Thessan

Thessan

8 maj 2012 09:57

Tack! Nja egentligen gör jag inte på beställning och just nu har jag många amisar på kö för att bli gjorda. hoppas du har förståelse för det. ha en fin dag!

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Eleonore

Eleonore

8 maj 2012 10:50

Det är så sjukt hur en läkare ens kan få för sig tanken att låta en 15 åring ens hålla i skalpellen vid en operation. Det är ju inte bara hemskt för kvinnan på bordet utan även för praoeleven om något skulle gå fel som du säger! Att överläkaren inte reagerar kraftigare är ju konstigt med!
Ja det är en lite kul fråga tycker jag som får en att tänka efter ordentligt men det är ju sånt som gör en bra intervju :P
Kramar fina du!

http://fikamed.wordpress.com

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

8 maj 2012 12:37

Ah tyckte det var pumpen man såg,men var tvungen att fråga,letar efter ngt med vatten till rondeln här på mönsterbetongen;)Har hittat en sjitfin fontän =) hehe...har ju en stor granit sten i vår upphöjda rabatt som vi gjort själva borrat hål i osv som sprutar vatten..men vill ju ha här vid entren på mönsterbetongen med..mohaha..krävande människa jag är!
Åh filmen var bra, Persbrandt gör ju hela filmen dock blir man väldigt chockad över en sak som händer i filmen,hehe..oväntat!Okej Avengers alltså hm undrar om jag gillar den;)
Medans städerskan har varit här idag så har jag åkt in o handlat sedan tänkte jag fota de jag gjort ute med målningen osv..Jösses har vrit urkass på att uppdatera på sistone känner jag..varit så mkt annat;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Rinki

Rinki

8 maj 2012 12:40

Ja, det är skönt med kaffe ibland ;).
Hemskt det där med prao-eleven och du skrev en bra recension, kul också att det börjar bli en hop inför bloggträffen! Vore ju väldigt tråkigt annars.

Sv: Förlåt! Skulle ha scrollat ned och läst mer, men jag var så himla trött igår och det var lite bråkigt hemma...så ja, det påverkade en del. Men jag antog nästan att ni såg The Avengers, det är så många som har varit och sett den nu, jag vill jättegärna se den eftersom jag brukar gilla superhjälte-filmer.

Tack gumman, seminariet idag gick faktiskt bra trots att det var min grupp som skulle presentera (ett upplägg vi inte riktigt har kört på förut) och på engelska, men jag pratade på riktigt bra faktiskt, så det borde ju vara positivt, vet dock inte ifall allt jag sade var vettigt :P.

Hur har din dag varit?

Kram

http://rhulth.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards