MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2012

Gästboksinlägg - Reseminne

Av Vivi - 3 oktober 2012 16:00

Det först gästinlägget blir från en person som gärna vill vara anonym, men har valt att lämna ett väldigt speciellt reseminne ! Det är som taget ur ett Mmerican pie avsnitt, men jag kan tänka mig att det är något man minns med viss skräckblandad förtjusning.

Tusen tack för att du delade med dig !


"Det var sommaren 2006, jag var 16 år och följde med min familj på solsemester till Turkiet. Vi skulle vara där i två veckor och hela första veckan varje dag för min egen del började alltid väldigt förvirrande. Jag var den i familjen som gick först varje morgon till poolen för att ta solstolar. Och när jag hade tagit våra fem solstolar och lagt ut våra handdukar så dröjde det inte länge innan en kvinna kom och tog ett par stolar som stod på raden framför dom som jag hade valt. Konstigt tänkte jag för folk brukar ju inte vilja sitta så nära andra personer till en början, speciellt inte när det fanns hundra andra lediga platser. Inte nog med det så vände hon sin stol rakt mot min istället för mot poolen som den var, okej tänkte jag hon vill inte att det skvätter från poolen eller så ville hon ha solen från andra hållet. Men i alla fall så sitter vi där och solar ett tag i väntan på våra familjer. Och som 16 årig tonåring så börjar man ju tänka att wow hon ser ju ganska bra ut och i precis samma tanke drar hon i sin bikini så man kan se det allra privataste. Hon låter det vara så, och dum som man är så kan man inte sluta att kika gömd bakom sina solbrillor. För en tonårskille var det som en dröm, det var lite som en American Pie film. För sen kom hennes man och två barn och hon vände tillbaks sin stol igen.

Dag 2 och exakt samma sak händer igen! Jag börjar snabbt inse att det är medvetet som kvinnan gör såhär. Det snurrade så många tankar i mitt huvud, vad ville hon? var hon en blottare? gillade hon unga killar? Dessutom ledde den senare frågan till ofrivilligt mycket solande på rygg.

Dag 3 jag frågar mamma och pappa om jag kan välja ut några andra platser vid poolen istället för våra favoritplaster. Jag säger naturligtvis inte varför utan säger bara att vi kan väl ta några närmare poolbaren. Så blir det och tror ni inte samma kvinna också byter till några plaster i närheten. Och samma sak upprepas igen även om hon försöker vara mer diskret denna gången.

Dag 4 den här morgonen bestämmer jag mig för att gå ner till poolen senare för att slippa att det hela händer igen. Till en början funkar det, men sen efter lunch råkar våra familjer hamna nära varandra igen. Kvinnan kommer upp ur poolen vänder sin stol snett bort från sin man och barn mot mig men blottar ingen kroppsdel. För mig blir det tydligt att hon inte gillar sin man.

Jag kände mig indragen i nått som jag egentligen inte var med i. Vi pratade inte med varandra nån gång även om jag kanske borde bett henne att sluta. Jag funderade även på att prata med hennes man och berätta vad jag upplevt men vågade såklart inte. Sen när dom åkte hem en vecka före oss fick jag lite hintar om att i alla fall mamma till en del visste om det som hade utspelat sig. Tydligen hade jag uppfört mig nervöst och rest på mig och gått iväg när den kvinnan var i närheten. Det var helt klart den mest knasiga och pinsamma semesterresa jag har varit på. Först var det lite kul och spännande sen jobbigt, därför kommer jag aldrig glömma den knasiga Turkiet resan 06"



 
 
Johanna

Johanna

3 oktober 2012 20:36

Oj vilken story. vissa människor är udda!

Japps, det är en mini me, är väl runt 5-6år där.... :) Hoppas du hann packa innan ni åkte iväg.!

Hoppas ni har det underbart, eller haft för du läser väl detta först när du är hemma igen kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards