MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2012

Det är viktigt med tid tillsammans...

Av Vivi - 19 oktober 2012 10:30

 


Vi har precis kommit hem från en helt underbar resa, en resa som gett energi och framförallt en tillflyktsort från vardagen, från det som tagit energi och ifrån de tråkigheter som hänt.

Tyvärr har verkligheten en tendens att slå tillbaka när man är hemma igen, men jag har iaf lite mer energi än innan och massa härliga minnen att se tillbaka på.

Jag får däremot erkänna att jag redan har börjat kika på små weekendresor ...   


Det finns ju så otroligt mycket olika paketlösningar på olika hotell både utomlands och i sverige. Jag hade gärna åkt iväg till någon europeiskstad över en helg, men man behöver faktiskt inte åka så långt för att känna att man är på semester !

Det finns ju faktiskt otroligt många fina hotell i Sverige, varför inte ta en Skåne weekend

Skåne är ett av mina favorit landskap jut när det gäller små weekends, det finns otroligt många mysiga ställen att bo på och en massa fina ställen att besöka som Hovshallar, Kullaberg, hela Bjäre halvön, Kivik m.m

En helg på ett mysigt hotell med en eller två utflykter till ngt mysigt café eller en picnic i det gröna låter väl inte helt fel ?

   

 


Om man inte har möjlighet att komma iväg en helg, så kan man även skapa små tillflyktshål även i vardagen. Planera en romantisk middag hemma, en kväll med brädspel, en filmkväll, bio...

Har ni barn så försök lämna bort dem över en natt.

Det finns en massa man kan hitta på, det viktiga är att man gör det speciellt, sätt undan tid för dig själv och din partner och gör den tiden ihop till er tid.

Jag tror det är otroligt vikigt att man försöker hitta dessa stunder ihop med sin partner oavsett vad man hittar på och vart man är, men har man chansen är det alltid lite extra skönt att åka bort.

Själv är jag lite sugen på att kolla med maken om vi ska strunta i julklapparna till varandra och istället ta en weekend någon stanns.

 

 
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

19 oktober 2012 11:06

Fy fasiken vad avis jag är på er som har varit på Mauritius OCH gissa OM jag är avis att du fick möta lejon & gerparder!!! ÅÅÅ vilken dröm!!
Jadu söta Vivi det var det enda rätta med Greven då han verkar stortrivas på sitt nya ställe vi var där och hälsade på föra helgen han var en helt annan hund! SÅ det känns verkligen som ett toppen beslut!!
Vi har sagt att vi skall spara till en ordentlig resa nu och då åker vi nästa vinter, lååångt bort! Inte bestämt vart än men då stannar vi 3 eller 4 veckor där! Jag har mina ideér och önskemål;)
Ja i januari fyller jag 30 och hoppas på ngt kul men har önskat mig en total renovering av vår tvättstuga;)
Har saknat dig och jag är tillbaka lite mer i bloggen nu! Förresten jag har blivit återförsäljare av Forever Living Aloe Vera produkter! Kul!

http://hummingbird.blogg.se

 
Mia

Mia

19 oktober 2012 15:29

Så fint skrivet och du har helt rätt (som vanligt hihi)! Vi, jag och husbandet, har ju lite tur där på ett sätt med att ha barn 2 veckor (ja inte numera men från början o till i somras) och sen 2 veckor själva, ger mycket kvalitetstid som många missar som har barnen jämt - för hur mycket man än älskar sina barn så får man inte glömma bort paret som en gång träffades och fann varandra och bildade familj ♥

Hoppas på en underbar helg till dig o fina T Kramar från oss!

http://fredthevov.blogg.se

 
Fröken svår

Fröken svår

19 oktober 2012 18:22

Åh så skönt det där ser ut!
Vi gjorde en av våra drömresemål för snart ett år sedan, den gick till Mexico. Nu drömmer vi om en ny resa lååångt bort. Så skönt att komma iväg för en stund!

http://barajagochmin.blogspot.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

19 oktober 2012 19:02

du har så rätt i vad du skriver :) var df allt blev som det blev mellan mej och alex. vi glömde helt enkelt bort varandra :( men nu försöker vi ge varandra så mkt tid vi hinner mellan allt jobbande och pluggande.

tack :) jag älskar vårt sovrum, speciellt himmelsängen :) den har vi byggt själva :D

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards