MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 juni 2013

"Semester" ...

Av Vivi - 5 juni 2013 09:30

Vilken härlig dag !!

Solen skiner, har redan fått in en tvätt i maskinen, dammsugning och lite städning står på schemat... MEN....

Jag är ledig !!


Jag har en liten minisemester från idag till måndag, egentligen skulle jag och maken åkt iväg på en miniweekend, hälsat på älskade lillasyster, bott ngn natt på SPA och haft det riktigt mysigt, men nu när Angelique fick sitt tredje anfall så kändes det inte riktigt bra. Att lämna två ganska svårt sjuka katter med svärmor kändes inte okej för oss. Även om Svärmor kanske hade kunnat hantera det så hade vi oroat oss så pass mycket att vi ev. inte hade kunnat njuta av semestern.

Det känns så klart lite trist, vi hade verkligen velat få denna sista lilla semestern innan bebis kommer, men nu gör vi det bästa av vår "hemmasmester" istället!


Ska städa lite idag, men sedan skajag också njuta lite av solen och framförallt passa på att vila. Tror min kropp tycker jag behöver varva ned lite och pyssla om både mig själv och magen.

i morgon ska jag på ett litet minievent med en tjejkompis och resten av helgen... ja vi får se. Middag & bio kanske, en utflykt ? Vi får se vad jag och maken orkar och har lust med helt enkelt. Ska bli skönt att bara få vara några dagar !

Vad ska ni hitta på denna nationaldagshelg ??


Ser ut att bli en fin dag idag !

 



 

 
 
Patricia

Patricia

5 juni 2013 14:09

Kan förstå att det känns lite tråkigt att ni inte kommer iväg, men samtidigt hade jag nog gjort samma val som er. Jag hade inte heller kunnat slappna av och njuta om jag visste att jag hade en sjukling hemma. Ni får göra det bästa av situationen hemma helt enkelt och det är ju inte fy skam att vara lite långledig men att spendera tiden i närheten av hemmet. Själv får jag besök av pappa ända tills söndag så det lär inte bli någon direkt data tid för mig haha!

Tack raring. Du är alltid så himla snäll mot mig. Försöker varje dag att tänka positivt om mig och kroppen, men att det ska vara så himla svårt att njuta av det man har.

Jag lovar att ta hand om mig, och det får du också göra.
Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Hanna

Hanna

6 juni 2013 00:28

Tycker att det låter som att du fick precis den semestern som du behövde! Hoppas att du blir lite mer utvilad efter helgen!

Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

6 juni 2013 10:09

Skönt med lite minisemester men inte kul att det blev av den anledningen. :( Stackars små katter.

http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards