MissVivis synvinklar

Alla inlägg under december 2008

Av Vivi - 18 december 2008 19:48

Tredje försöket att skriva detta se om jag lyckas denna gången utan att texten mystiskt raderar sig själv...


BATMAN the dark knight

Jätte bra film faktiskt, Heath Ledger ÄR en kanonbra Joker och det är inte bar en glorefiering av media nu när han gått bort utan han gör en fantastiskt skådespelar insats.... har inte bestämt mig vad jag tycker om Christian Bale som Batman men det fungerar iaf. Filmen är nästan 2½ timma lång vilket jag brukar tycka vara lite segt men itne ens tänkte på under denna filmen vilket för mig betyder - en riktigt bra film!

Fyra tassar!!


Love Guru

Gillar ni Mike Myers och enkel humor kommer ni älska denna filmen, själv skrattar jag bara jag ser Mike och i denna filmen där han är en skäggig indisk kärleksguru med kyskhetsbälte...ahh underbart!

Humor är som sagt enkel och mycket sexskämt så ni som inte gillar den typen av humor kommer inte uppskatta denna filmen.

Fyra Tassar


Kung fu panda

Jag älskar ju tecknat och hade höga förhoppningar på denna film, lite för höga. Filmen levde inte upp till dem. Det var en underhållande film men lite för "mellanmjölk" , lite för jämnstruken helt enkelt. Det som räddar hela filmen är faktiskt Jack Black som är en av mina favoriter, han har rösten till Pandan Poh och gör en underbar rösttolkning av rollen. Synd är att man inte får höra så mycket av de andra karaktärerna som t.ex Jackie Chan och Angelina Jolie.

Två och en halv tassar


Tack för denna gång!

Av Vivi - 18 december 2008 17:50

Åhhhh.... vilken dag  det  blev... stressad har jag varit .. allt har gått fel, datorn hängde sig, det tog en evighet att ta sig ut ur parkeringen på innergården (dumma bilar) jag kom fem minuter sent till intervju och det visade sig att en person jag inte tycker borde få jobbet va på intervju innan mig *suck* så får hon det kommer jag bli besviken över att hon fick det istället för mig för jag VILL HA DET!! Ohhh det verkar vara ett underbart företag att jobba på !!!

Svårt att säga hur intervjun gick, jag gillade dem nu är det bara att hoppas att de gillade mig lika mycket.


Men sen ....sen ...underbara, söta , smarta ELLEN!!! Alla dessa underbara tjejor vi pratar me d...jag vill nästan gråta när jag tänker på att jag itne får träffa dem över jullovet. Ush tänk om det inte går att lösa med jobbet ..tänk om jag inte kan fortsätta....vill inte tänka på det för mycket. De hade varit så jobbigt!!!! De är så underbart att dessa underbara tjejor tycker om oss och våra träffar, de värmer ska jag tala om.

Jag är på jätte bra humör efter vår Ellen träff även om jag bara kunde vara med sista 45 min. Min samtalspartner hade faktiskt klarat sig alldeles utmärkt och var hur go som helst idag så hon fick mig också på bättre humör.  *lycka* ...he he ska kanske försöka ta den där recentionen en tredje gång ;)

Kramar på allt och alla *lycka*

Av Vivi - 18 december 2008 11:03

Nä nu *svordommar* ...jag svär sällan men nu hade jag skrivit kalrt min filmrecention och för andra gången kom jag åt en knapp som tog bort det..... F   U   C   K     AHHHHHHHHHHHHHHHHH....Nu strejkar jag ..det blir inga filmtips idag!



Av Vivi - 18 december 2008 10:43

Nu är man ny-tränad och ny-duschad, härligt!

Det blidde 45 min. på trappmaskinen på gymmet idag, jag kan itne simma och har fortfarande lite träningsvärl sedan styrkan i ...hmmm var det tisdags? Hur som så var det riktigt jobbigt, jag är INTE en av de där trappmaskinstjejerna som går lite lugnt och stannar så fort hon börjar svettas lite ..nejnej!

Nu ska jag snart fixa lite Ellen-saker så jag har allt förberett för min samtalpartner så hon inte behöver tänka eller oroa sig för något eftersom hon får vara ensam en stor del av tiden idag!

Om jag hinner ska jag pyssla fina godispaket av cellofan också!

 ...och så måste jag ju skriva om filmerna ...igen (se tidigare irritationsinlägg)

Kram

Av Vivi - 18 december 2008 08:13

Kunde inte låta bli att titta in på morgon kvisten...nu har jag ätit en tallrik kellogs special K och druckit ett glas c-vitamin...dags att sticka och träna ...det som är roligt är att jag verkligen känner för att träna ..har fortf. irritation och lite "argbigga" :) kvar i kroppen och jag tror att träning kommer göra mig gladare och mer avslappnad, precis det man ska vara innan en intervju ;)


Var tvungen att sätta på datorn för jag ville kolla om ngn av Ellen-tjejerna hade svarat på vårat mail vi skickade igår ...skrev ju att jag kommer senare! Ush jag hoppas de klarar sig utan mig i början ... inte så men det känns som om det är mest jag som håller koll på ordningen i gruppen och styr in samtalsämnet på rätt spår när vi ibland driver iväg så jag hoppas att min samtalspartner fixar det när jag inte är med....jag är ju "mamman" som alltid styr upp och ordnar och tar hand .... *suck* vet att många av er känner igen sig i det där ;)

Nepp...till träningen *swuuuuuch*

Av Vivi - 17 december 2008 23:23

Bläää...satt och skrev ett inlägg...eller rättare sagt filmtips och så bara försvann hela texten *suck* lite för stressad och irriterad idag för det!!

Blääää.... se om jag hinner och orkar skriva i morgon (kommer nog inte kunna hålla mig härifrån ;)  )

Av Vivi - 17 december 2008 18:08

Nu har jag kommit hem från Nina och hämtat lite Julgodis och så har vi gjort underbart fina små paket av dem också ..jag har några till att göra så när jag är helt klar får ni se bilder ;P

 De där vita chokladtryfflarna är helt underbara , rekommenderas *mums* (se under recept) dessutom är de hur enkla att göra som helst!

Har haft så kul idag, Nina är så rolig och lika busig som jag om inte värre (he he ) så härligt med människor man kan var a100% sig själv med !


Fick ett samtal om det där jobbet, jag ska på intervju i morgon *yeeeey*

Det dumma är att den är samtidigt som vår Ellen-träff  *dåligt samvete*

Jag kommer naturligtvis gå på intervju för jag har ärligt talat eg. inget val (a-kasse regler t.ex.) men jag är ju dessutom intresserad av jobbet men det känns iaf jätte jobbigt att inte kunna vara med på Träffen, det är sista innan jul!

Naturligtvis kastar jag mig dit så fort intervjun är färdig, har jag tur kan jag vara med på halva träffen! Och jag har förberett fika och allt så min samtalspartner behöver inte tänka på så mycket...

Så i morgon är tanken : UPP TIDIGT - TRÄNA - FÖRBEREDA ELLEN SAKER - TRÄFFA MIN SAMTALSPARTNER OCH PRATA KOMMANDE TRÄFFAR - INTERVJU - ELLEN - HEM!!!!

*Phu*

Håll tummarna för mig ;) 

Av Vivi - 17 december 2008 13:15

Nu har jag haft min paus ;P

Neee....klart jag ska ta det lite lugnare med data användandet...men nu ska jag iväg till fin Nina så ska vi fixa julgodis presenter! Eller vi ska iaf slå in julgodiset i fina små cellofan-paket som man kan ge bort eller tex använda vid dukning m.m

Jag kommer ta kort på det så ni kan se hur duktiga vi har varit eller kanske få lite inspiration :)

Ska som sagt pallra mig i väg nu för det kommer inte gå fort *aj aj* träningvärk ;)

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards