MissVivis synvinklar

Alla inlägg under mars 2009

Av Vivi - 9 mars 2009 09:59

Jo det blev ju verkligen bättre i helgen med humöret! Man har ju tur som har så underbar familj runt omkring sig.... Speciell puss till mina tre "musketörer"

Mamma, Syster och min pojke...de tre är nog ändå de som kan få mig att gå från mörker till ljus!

Det började helt okej i lördags med att jag vaknade redan vid sju ...samtidigt som pojken som skulle iväg och spela badminton (var ngn turnering han fick hoppa in på)

Satte mig framför TVn och Disney channel (jag är ju barnsligt förtjust i tecknat speciellt på morgonen) och då gick Rädningspatrullen..*tjoho* trevligt sätt att började dagen på !!

Sedan var jag ute en sväng och kollade telefoner, kollade en kompis nya lägenhet , JÄTTE fin!!!!! På kvällen hade vi besök och vi åt tacos och spelade Guitarhero ..det blidde även lite melodifestival!! Det var iaf en jätte mysig kväll och det är alltid lika trevligt att ha dem på besök!

Söndagen blidde ju utflykt till helsingborg och sedan fika hos mammi & pappi! En härlig helg utan rutiner helt enkelt!! Me like!



Av Vivi - 9 mars 2009 08:21

Tuen tack alla goa kaptener, män, kvinnor, vänner och bloggare för alla gulliga och uppmuntrande ord! Ni fick mig faktiskt lite gladare och det är en bedrift när jag är så pessimistisk som förra veckan!

Stort grattis också till Malin-Helena som nu tillhör de "arbetande", grattis tjejen!!!


Denna veckan har jag tagit tagit i mig själv , lyft mig i kragen (med lite hjälp, speciellt från min underbare pojke) jag är mycket piggare och gladare denna veckan.

Ny mobil är inhandlad också .... vi tog en tur till Helsingborg igår för att vi behövde hitta på ngt helt enkelt! Det blev galgar och framtidsplaner på IKEA och sedan telefon på VÄLA!

Det tråkiga i detta (he he hade tydligen otur hela veckan ut :P) var att mobilen jag fick är full av nummer och även en del kort ... privata nummer... privata kort = använd telefon.

Jag menar ...ärligt talat om telefonen är i nyskick bryr jag mig inte om att den är använd men se till att rensa telefonen innan ni säljer den vidare !!

Jösses...laddare har jag inte heller fått med och det är nästan värre.... Så efter jobbet blir det till att promenera in i butiken här i Halmstad och protestera :)

Jag känner faktiskt på mig att detta kommer bli en riktigt bra vecka :)

Efter regn kommer solsken säger de ju ...

Stor KRAM till alla snälla människor där ute !!!

Av Vivi - 7 mars 2009 15:42

...Ja...man kan ju undra...

Nu blir det väldigt personligt så känsliga åhörare/läsare bör titta bort...


Tänk att jag kan tycka illa om en person som faktiskt är väldigt omtyckt av många...pratar om mig själv! En dålig vecka ledde till bråk med pojken, bråk med pojken ledde till ångest, ångest ledde till en mobil i tre bitar...OUPS!

Knäppt eller mänskligt det är frågan ...jag är ju iaf hel!

Neee... lite tossig är jag nog och detta händer inte ofta..det är bar aibland bägaren rinner över , men min älskade mobil!! Jag hade en så bra deal på den!! Älskade den telefonen och nu måste jag alltså hitta en ny *SUCK*  *SKÄMMAS* 


Funderar just nu på en tatuering för att printa in i mitt huvud att jag måste vara lite snällare mot mig själv. Hade velat ha en symbol eller fin text med innebörden "älska dig själv"   Någon som har ett bra förslag?

Min mor är så söt, hon sa en gång för länge sedan

- "att gör dig ila eller bråka med dig är som att stampa på en kattunge"

Hon menade då att jag är så himla snäll att den som gör mig illa måste i princip vara dum i huvudet :) min fina mamma....så här sa hon då i morse:

- "Det gäller dig med stumpan, nästa gång du är elak mot dig själv får du föreställa dig att du sparkar på kattungar"

Min fina fina mamma, det är tur jag har henne. Lutar åt att jag åker ned till dem nästa helg för lite själavård :)


Ledsen att min blogg är allt annat än upplyftande just nu men ibland behöver jag få använda detta forumet bara för att få ur mig saker

"better out then in" :)

Av Vivi - 6 mars 2009 15:53

...det är nu jag skulle vilja vinna en massa pengar... hade jag vunnit pengar idag hade jag tagit telefonen och bokat in min helg på Båstad Spa ....mmmmm mys! Efter denna sura vecka hade jag varit i behov av att bli bortskämd, ligga i varma bad och få MASSGE ....har så ont i höfterna & i axlarna igen, speciellt höger....vet ju att jag har en hel del knutor ..men har inte tid & pengar att fixa det just nu ... Jag vet :) jag är rätt dålig på att ta hand om min kropp :P och jag ÄR en riktig gnällfis...men efter denna veckan med ryggont, mormor nästan gick bort men inte, tjafs med min fd samtalpartner och nu inget biblioteksassistentjobb....tycker jag har rätt att vara lite gnällig trots att jag VET att jag kunde ha det hundra gånger värre och jag VET att jag ahr en underbar pojke och är på G att skaffa hus .... jag orkar bara inte se allt det där nu ...

Jag vill bara att folk ska tycka synd om mig :)

Av Vivi - 6 mars 2009 13:41

*pust* nu ahr jag vikt ca 90 t-shirtar på jobbet...de är inte varje dag DET händer när man jobbar som receptionist...

Nu är jag iaf klar... lite deppigt fortfarande dock... hade velat ha det där jobbet... hade känns lite tryggare....

Jag är jätte tacksam över att jag HAR jobb överhuvudtaget men det känns bara som jag aldrig får de jobb jag eg. vill ha ...

Tur i kärlek otur i jobb helt enkelt!

Blir till att krypa ned under täcket ett tag när jag kommer hem och inte titta fram förrän denna veckan är slut!

Kanske drar med ngt gott att äta under täcket .... kanske drar med en katt eller två också .... och en film... och en kopp te...kanske en drink lite senare....kanske min bok .... min pojke kommer vilja krypa ned förr eller senare...lite musik vore inte dumt ...

Tur att vi har dubbeltäcke :)

Av Vivi - 6 mars 2009 10:49

Dagen sanning är att:

 Denna veckan har mest snubblat sig fram... än så länge iaf...


Fick precis reda på att jag snubblade på mållinjen...igen!

Jag fick inte jobbet och jag är så trött på att när jag är riktigt riktigt sugen på ett jobb så kommer jag NÄSTAN hela vägen i mål.

Vi var 5 av 350, jag vet...en bedrift att bara komma så långt, känns bara så surt när man inte kommer ända fram.... det är ju knappast första gången...


*ledsen* ...vilken skitvecka !



Av Vivi - 5 mars 2009 13:59

Har följt med lite i debatterna både här på bloggen och i tidningarna och jag kan ju inte annat än att säga att det är för jä-ligt!

Det är så dåligt att det tas ut höga bonusar till de i toppen på företag som uppenberligen går dåligt! Volvo är ju ett lysande exempel på detta, hur skulle det vara om de var solidariska mot "sitt" företag och skippade bonusarna. Jag vet att de kanske måste jobba hårdare när ett företag går dåligt & att de tycker att de förtjänar sina bonusar och DET argumenterar jag inte emot.  Jag tycker däremot att det är fruktansvärt dålig stil att arbetarna på golvet för dras med oron att bli varslade och dåliga löner i sådana här tider och att de i toppen bar plockar ut mer pengar.

Det är sannerligen en vriden värld vi lever i stundtals!

Min mor t.ex var med i ett litet parti när jag var liten där de faktiskt jobbade för minumlön, dvs de tog bara en liten ersättning för resor osv. Detta resulterade i att de andra partierna i kommunfullmäktiga kände sig hotade och de blev "mobbade" och smutskastade för att DE ville göra det rätta !! Fyyyyyy....

Om ni inte kan avstå eller åtminstone ta ut en mindre  bonus när tiderna är så illa för att ni inte vill avstå från lyxsemestern/bygga ut villan/köpa ny bil då borde ni inte få jobba på företaget!

Pissråttor (som jag tror Astrid Lindgren skulle sagt)

Jag tror dock på Karma och en dag kommer det själviska beteende de har slå tillbaka på dem! Heja Karma !!!



Av Vivi - 5 mars 2009 12:54

Dagens sanning:

Att lite sol kan göra en massa nytta !!!!


lite piggare blir jag nu när solen strålar, ska bli skönt att gå hem från jobbet idag !! Mer sol åt folket!!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards