MissVivis synvinklar

Alla inlägg under juni 2009

Av Vivi - 4 juni 2009 11:07

Jag sökte ju ett jobb på begravningsbyrå, fick ett mail idag om att tjänsten är tillsatt, känns lite surt. Jag tar det alltid personligt.

Jag vet ju att det är så det är och med den konkurransen det är på jobb idag så måste man vänja sig vid alla dessa nej, nej tack , tjänsten tillsatt osv.  Lite konstigt att det gick så fort, ansökningstiden gick ut igår....

men men.... de kanske redan hade ngn på gång.


*suck*


Vart har min energi tagit vägen ...brukar inte den komma med solen ... ???

Känns bar som om alal runt mig mår dåligt av olika anledningar och att det är mitt ansvar att hålla dem glada, vet att det inte är så egentligen.

Jag önskar bara jag fick lite mer energi ...

Av Vivi - 4 juni 2009 10:10

Jag har ju snöat in på serien Rose som ni säkert märkt, men ni får stå ut med det ;) Det är ju så praktiskt eftersom man kan klistra in dem i bloggen. Tyvärr kommer oftast inte hela strippen med men det är bara att klicka på bilden så löser det sig :)

Denna gång kan ni se nästan hela, bara en pyttedel som inte syns !


Rose Is Rose
Av Vivi - 4 juni 2009 09:41

Jag skrev ett inlägg om min kära lillasyster som bara försvann... *pust* får vi tar det en annan gång, kontentan var väl att jag helt enkelt saknar henne. Hoppas att hon har tid och möjlighet att komma hit i sommar.


Igår satt jag och pratade med en kompis, hon har det lite jobbigt just nu och jag hoppas att hon mår lite bättre av att umgås med mig. När människor man tycker om mår dåligt så vill man så gärna kunna bara knäppa med fingrarna och få dem att må bra, men det fungerar ju inte riktigt så ...


Idag har jag gjort upp planer på att olja ekmöblem och packa köksgrejjer. Berättade jag att mäklaren flyttade mötet i morgon ?? Han hade dubbelbokat sig och ville flytta fram vårt möte en halvtimma vilket nu innebär att jag får stressa som tusan efter jobbet eftersom mötet börjar samtidigt som jag slutar. Jag kommer ju bli sen men jag hoppas jag hinner dit så snart jag kan.

Blir lite sur faktiskt, varför är det just VI som ska flyttas på ??? Det är han som dubbeltbokat, blir bara så frustrerad, det har varit lite mycket krångel med flytten :(


Av Vivi - 3 juni 2009 15:56

Vad många det är som flyttar nu ....

Min syster kollar lägenhet, så vet ni en ledig fyra i Halmstad , hör av er!

Detta för att de ska sälja huset innan det nya är färdigbyggt, det gäller att vara lite smart och slå till vid rätt tidpunkt ;)

Min kompis Kix har precis flyttat, Tilda har flyttat tillbaka temporärt till sin gamla lägenhet, det var inte länge sedan Cissi med familj flyttade till sin fantastiska 3:a ...hmmm glömt ngn ...???

Ja naturligtvis oss själva som flyttar till vårt första hus!!

Vi är som fåglarna och flyttar på våren!!


Ikväll ska jag hem till en kompis, klaga över killar, äta sushi och kanske hinna med en film!


Torsdag ska jag olja ekmöbler

Fredag är alltså den stora bankdagen & husdagen

Lördag blir det nationaldagsfirande med syster på Gekås i Ullared (det kallar jag svenskt ;) ) sedan ska vi grilla och fira på kvällen.

Söndag blir det stor röjjning igen och ett par vändor till tippen.



Av Vivi - 3 juni 2009 13:57

Det avr inte 1171 besökare förra gång utan 1213st ... Puss på er som läser min blogg och en extra till mina trogna läsare och bloggvänner!!


Nu tycker jag det är dags för en ny omröstning, även om den senaste legat mig varmt om hjärtat.


Resultatet på den gamla
Det folk helst ville läsa om är:

Katterna 36,1 %  nästan en jordskredseger

Recept    16,7 %

På delad tredjeplats kom Minnen & fler foton


Jag ska göra mitt bästa för att göra er till viljes ;)


Ny omröstning handlar om GLASS, ni kommer väl ihåg mitt glassiga inlägg ;)

Nu gör jag en omröstning baserad på era kommentarer !


Av Vivi - 3 juni 2009 11:31

Denna har MissC skrivit jag rekommenderar er att kolla in hennes blogg för hon är väldigt duktig, någon som skriver så här bra har talang!

Tack Miss C för att jag fick länka till dig!


En dödsruna.

I dag sörjer vi en gammal kär vän som gått hädan, Sunt Förnuft, som levt med oss i många år. Ingen är helt säker på hur gammal Sunt Förnuft egentligen var eftersom födelsedata sedan länge förlorats i en byråkratisk utrensning.

Sunt Förnuft kommer att bli ihågkommen för att ha skapat sådana värdefulla uttryck som: "Det är klokt att gå in när det regnar", "Det är tidiga fåglar som får den bästa masken", "Livet är inte alltid rättvist, och det KAN vara mitt fel"

Sunt Förnuft levde efter enkla, sunda ekonomiska regler:
"Gör inte av med mer pengar än du tjänar!" och trovärdiga stadgar: "Vuxna – inte barn – har ansvaret.

"Sunt Förnufts hälsa började försämras snabbt när välmenande men betungande regler sattes i system. "Rapportering av att en 6-årig pojke anklagats för sexuellt ofredande när han pussade en klasskamrat". "Tonåringar relegerade från skolan när de använde munvatten efter lunchen". "En lärare förlorade arbetet för att ha gett en bångstyrig elev en reprimand" Allt detta försämrade Sunt Förnuft.

Sunt Förnuft tappade fotfästet när föräldrar attackerade lärare för att de gjorde det jobb som de själva misslyckats med för att skapa disciplin hos stökiga elever. Läget förvärrades när skolan tvingades ha föräldrars tillstånd för att ge en elev solkräm eller huvudvärkstablett men förvägrades att meddela föräldrar när en elev blev gravid och önskade abort.

Sunt Förnuft förlorade livsviljan när kyrkorna blev affärsdrivande och kriminella blev bättre omhändertagna än deras offer.

Sunt Förnuft blev helt ställd när du inte får försvara dig mot en inbrottstjuv i ditt eget hem och tjuven kan stämma dig för övervåld.

Sunt Förnuft gav slutligen upp och ville inte leva mer när en person intekunde förstå att en ångande kopp kaffe var het – spillde den i knät – och fick ett enormt skadestånd.

Sunt Förnuft föregicks i döden av sina föräldrar, SANNING och FÖRTROENDE- sin livspartner GOTT OMDÖME, dottern ANSVAR och sonen FÖRNUFT.
Sunt Förnuft överlevdes av 4 styvbröder: "JAG VET MINA RÄTTIGHETER", "JAG VILL HA DET NU!", "DET ÄR NÅ'N ANNANS FEL" och "JAG ÄR ETT OFFER"

Det var inte så många som deltog vid begravningen eftersom få förstod att Sunt Förnuft var borta för alltid.

Av Vivi - 3 juni 2009 10:29

..Detta är så på pricken Angelique !!

Rose Is Rose
Av Vivi - 3 juni 2009 10:10

Matte har gått omkring och gnällt på att hon är så trött hela tiden, hon skulle pröva att vara katt!

Själv orkar jag knappt lyfta en tass, för det första så håller Matte & Husse på att böka runt en massa här hemma och jag gillar det INTE, sedan är det ju så olidligt varmt!

Visserligen är det lite spännande med alla lådor (men de fylls ju med saker så vi inte kan leka i dem) , även silverfiskarna som har kommit in med en del av lådorna är lite roliga. Ha ha ....det var länge sedan denna donnan fick använda sina jaktinstinkter.


Det är däremot svårt att göra ngt alls när det är så varmt!!  Matte gnäller som sagt men hon har ju inte ens päls!!

Matte verkar dock inse sin plats, hon har fjäskat ganska mycket för oss senaste tiden med borstning, lek och godis. Precis som det ska vara!!


Nepp, nu ska denna donnan sova en stund till, blir ju helt slut av att underhålla er.

Ta ta...

/Athena

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards