MissVivis synvinklar

Alla inlägg under december 2008

Av Vivi - 3 december 2008 22:48

Ikväll har jag varit barnvakt åt en kompis, jag ahr passat hennes lille son och han har varit en sådan sötnos. Jag hade verkligen förväntat mig ett riktigt ramaskri när mamma gick ut igenom dörren speciellt eftersom jag inte umgåtts så jätte mycket med honom men han var så lugn och söt hela kvällen. Jag trodde jag skulle få en fajt när han skulle sova också men efter att ha sjungit lite (då borde han verkligen ha börjat skrika) och masserat hans rygg så somnade han nästan direkt, han var nog väääldigt trött.


Jag tog bilen iaf, men det tog mig 15 min. att få ut den från våran innergård... jag är så stolt... jag vet folk som kört i 30 år som fruktar vår innergård och nu var det dessutom för många bilar så jag fick knixa och trixa och köra millimeter för millimeter. Två gånger fick jag hoppa ur bilen och kolla hur långt jag hade till tegelväggarna egentligen.... efter mycket om och men lyckades jag backa ut ur denna gård....det är nämligen på tok för trångt för att kunna vända...det är det värsta !

I morgon får jag dessutom åkte till posten och hämta ut mitt nytryckta körkort...uppkörningen i fredags och idag fick jag brevom att det är färdigt att hämtas ut. Bra jobbat vägverket!!!!!!!

Av Vivi - 3 december 2008 15:19

*Lycko-suck* Den eeee såååå braaa!

Jag har varit fast sedan jag läste böckerna och det var inte förrän jag var 20 år ungefär men jag älskar böckerna, jag älskar filmerna (även om böckerna är bäst) Idag har sig verkligen unnat mig (som min kompis Linnea skulle sagt) och kröp ned med första delen i triologin i soffan. Lite godis och en stor kopp Chai-te! Mys mys mys.... Nu ska jag snart äta lite middag och göra mig iordning för att åka hem till Cissi och sitta barnvakt.

Funderar på att ta bilen, det är ju så kul att köra nu när jag tagit körkort ...samtidigt--- miljötänk! Det är både bättre och nyttigare att gå ... men det är lite jobbigt att gå hem sent på kvällen om man är själv...humpidum...svårt val....

Av Vivi - 3 december 2008 10:55

Så här ser det ut och man kombinerar nr 17 med nr 8

Av Vivi - 3 december 2008 10:34

...Här kommer några tips om man t.ex är arbetslös och har låååång tråkigt:


1) Ordna och fixa med dina fotoalbum

2) Gör samma sak fast på datorn, skapa nya mappar sortera fotona och namnge alla foton...

3) Sortera filer på dator

4) Gör en ny mapp som heter recept och lägg in dina favorit recept i ...sortera sedan upp recepten i olika mappar beroende på förrätt, middagsmat, desserter, kakor, lättlagat...så många kategorier du vill och kan komma på ...

5) Rensa dina gaderober, sortera - släng!

6) Sortera kökshyllorna

7) Gör julpyssel och dekorationer

8) Har du ett djur...lek med det ! Va kreativ...tex att lägga kokt pasta (kall!) på en kattsvans kan resultera i en massa kul....

9) Arbetslös?... skriv en massa galna ansökningar (men blanda inte ihop dem med dina seriösa !!)

10) Skriv ett tacktal

11) Kom på minst tio bra ideér till en bok

12) Lär dig en ny hobby .tex. sticka,  helst genom instruktioner på ljudband!

13) Sortera dina filmer i kategorier (jag lovar att det tar tid)

14) Baka- gör alla kakorna i konstiga, alternativt oanständiga, former

15) Mät avstånd i ditt hushåll i antal steg...hur många steg mellan säng och toalett, kök & tv m.m

16) Ring upp olika kedjor och fråga dem de där frågorna du alltid velat ha svar på

- Hej är det Findus? Varför är det så lite fisk i era fiskpinnar?

- Hej är det Gevalia? Varför får ert kaffe BARA användas vid oväntat besök?

Åter igen ..va kreativ!

17) Fotografera är oftast väldigt roligt, lägg gosedjuren i snygga poser -fota! Lagat mat? -Fota! Hittat en dammråtta?-Fota!

18) Räkna riskornen i ett rispaket- lägg ut en gissningslek på Bloggen!

19)  Slå in dina paket med klistermärken!

20)Kom ihåg att ta semester ibland, det är okej att stänga av dator och telefon och lägga sig framför en bra film!


Hoppas jag har hittat något ni kan roa er med !

Det här gjorde att jag roade mig själv i ca 15 min. :D

Av Vivi - 3 december 2008 08:38

Upp med pojken i morse, dvs mycket tidigare än vad arbetslösa jag brukar gå upp... Han åker iväg idag och är bort till söndag *snyft*

Som hämnd planerar jag på att fylla lägenheten med vin, spel, tacos och några trevliga tjejor på lördag...ha ha!


Jag gick upp med honom delvis för att pussa och mysa hejdå men också för att skjutsa pojken till arbetet...japps det är så att när man itne haft körkort på flera flera år får jag nog räkna med att betala igen en hel del tjänster :)


Just nu sitter och och myser med en stor kopp Chai-te och funderar på vad jag ska göra av denna dagen....jag har sökt alla jobb jag kan/vill söka förrutom ett, körkortet som sagt klart... motivationen för att träna är obefintlig då jag dels fortf. är lite förkyld.... ska sitta barnvakt ikväll iaf...denna gången ska jag iaf lyckas med att passa lille Calle


Någon som har en bra ide´ på vad jag kan göra av min dag?

Av Vivi - 2 december 2008 13:08

En bloggkompis har haft en liten gåta på sin bloggsida (Finns under mina länkar på Sibbekompis) så jag tänkte väldigt passande lägga upp en bild på vår fina Athena som är halvsyskon med hennes Algot, de har samma pampiga pappa, S* Nikopejas Feliks!


Athena och hennes pappa är läskigt lika ibland (kanske inte syns jätte väl just på detta foto men iaf)

Av Vivi - 2 december 2008 12:55

Oj vad trött jag har varit idag.... jag började vakna till liv vid tolv, mja ...jag vaknade tidigare men har degat framför TVn hela förmiddagen...låtit en hel förmiddag gå till spillo men jag är sååå trött.


Jag ska ta tag i mig själv och städa lite här hemma, sedan ska jag ut en sväng och handla en present till min körkortslärare. Måste ju visa lite extra tacksamhet ;) han måste gjort ett bra jobb om jag klarade uppkörningen på första försöket. Ska en sväng till Jennie och lämna hennes bilder också!

 Söka jobb....


*GÄSP* ..känner en begynnande träningsvärk i ljumskarna också sedan gårdagens ridning, aj aj !


Hoppas ni fått ut mer av dagen! Lägger in en mysbild på mina sötnosar också, hon vet hur man slappar hon, här med sin kompis bäver!

Av Vivi - 1 december 2008 21:40


Pappa har varit här och hjälpt oss sätta upp en hylla i sovrummet och hatthyllan och hängare i hallen, nu har vi en riktig hall igen! Mycket finare än innan också! Det är så skönt att ha en hylla i sovrummet nu har jag en riktig plats att ha alla mina klockor på och jag fick fylla en av de små hyllerna med några av mina smycken ( det är en sådan där avlång hylla med flera små fyrkantiga plan)


Nu ska jag krypa ned i sängen med min  underbara sambo...

Jag vet att det finns en massa avundsjuka människor där ute nu :)  men jag kan lova att jag tog mig igenom en massa skitstövlar innan jag mötte min sambo och han fick riva några murar och får kämpa med mina dumma små neuvroser vad det gäller förhållanden ibland.

Han är så underbar och jag hoppas att alla snälla människor har turen att träffa en kärlek!

 Sov gott!


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards