MissVivis synvinklar

Alla inlägg under december 2008

Av Vivi - 5 december 2008 15:14

Jag nämde i min blogg nu att jag skulle läsa Nemi ..jag måste ju berätta lite om Nemi ...

Nemi är min idol! Hon är en cool "svartrockbrud" (nemi är inte förtjust i stämplar) Hon tar ingen skit, står för sina åsikter, tror på älvor och drakar, har en massa fantasie, tycker spökplumpen (i Kalle anka) är het.... det finns så mycket bra med Nemi! För alla som missat henne så borde ni gå in och läsa några strippar....

Jag har följ Nemi från start, sedan hon gav ut sitt första nummer av sin egna tidning och sedan hon hade bara ett par sidor i Larssons ... Lise heter författaren och här kommer ett smakprov!

Av Vivi - 5 december 2008 15:01

Nu är jag hemma ifrån intervjun, det är alltid lika svårt.

Jag var mer avslappnad än vad jag brukar vara men jag fick samma fråga som jag alltid brukar få ... vilka är dina bästa/sämsta egensklaper.... det är alltid lika svårt att svara på den frågan ...

Det är inte det att jag tycker mig ha dåliga egenskaper det är bara det att det är svårt att veta vilka man ska ta upp på en intervju ...dessutom tycker jag att jag ahr en massa dåliga egenskaper här hemma som jag aldrig visar på min arbetsplats....jag brukar säga att jag är själkritisk, för det är jag både hemma och på jobbet men ärligt talat det var det enda jag kunde komma på ... rabblar jag  upp 3 dålig aoch tre bra tycker jag abr aatt man låter som en maskin och totalt opersonlig!

Vad jag sa va min bra egenskap? :)

Som vanligt...jag är ovanligt duktig på att ge service, det tycker jag faktiskt att jag är, jag vet att jag är duktig på service-biten. Den är mitt starkaste kort tyvärr är detta något som alla verkar säga och en hel del utan att det stämmer tyvärr...


Vi får väl se om jag får det... Nu ska jag fortsätta sippa på min Chai-latte från Espressohouse (köpte Chaipulver där idag, mums) och så ska jag läsa min Nemitidning som kom idag ...whoho!!!


Av Vivi - 5 december 2008 13:33

Attans...nu har jag glömt att kopier mina betyg och referenser ...igen! Det hade ju varit bra att säga att de kunde behålla papperna jag gav dem på intervjuerna istället för "jag måste nog ha tillbaka de där")

Ska på intervju om mindre än 30 min. så jag får skriva snabbt och sedan piffa mig det sista och sedan springa (det ligger bar aomj härnet så det tar mindre än 5 min. att gå)


Pratat med en Patrik på AMS kundtjänst, vad man än har att säga om AMS (för folk har alltid en massa åsikter om AMS) så har de kanon trevlig och bra personal på kundtjänsten! Han var underbar ...jag är inte arg på a-kassan längre för nu äntligen fattar jag systemet, iaf lite. Så nu vill jag ha det här jobbet... även om det bara är deltid i 10 dagar!

Önska mig lycka till!

Av Vivi - 4 december 2008 23:18

Oki en sista .... men Juff Dunham är ju bäst! Samma kille som har Acccchmed the dead terrorist..... :)

Av Vivi - 4 december 2008 20:27

Man måste ju få skratta lite :)

Av Vivi - 4 december 2008 20:08

Idag har vi haft ännu en Ellen träff, jag bjöd på mina choklatechip-cookies och de verkade populära :)

De var itne så många som kunde komma idag och jag och min partner var båda jätte sega så det blev inte alls så bra idag. Inte på grund av tjejerna för de är underbara  men de blidde lite ostrukturerat, men jag orkade inte hålla ordning idag... lovar att bättre mig till nästa gång. De verkade iaf ha haft trevligt som vanligt :)


Saknar min pojke... han är borta med jobbet i dalarna och kommer inte hem förrän på söndag ... *suck* Sängen är så tom utan honom men det är lite mysigt att sakna honom också.


Jag ska på intervju i morgon, fick ett samtal efter att jag hämtat ut mitt körkort :) och de vill träffa mig vid två. Tyvärr än detta ettt jobb jag inte är säker på om jag ska ta eller inte ...enligt a-kasse regler måste jag naturligtvis ta det om jag får det men det är bara halvtid och bara i tio dagar... så frågan är... bestämmelserna har ju ändrats och om jag tar detta jobbet kan jag förlora dagar så att istället för 300 dagar med ersättning får jag bara 75 ...och det är ju inte bra .... *suck* varför har de gjort det så svårt för oss som vill jobba och kämpa!!!

*sakna pojkens trygga famn och kloka ord* 



Av Vivi - 4 december 2008 12:03

I dag vill jag inte .... jag vill inte vara trevlig samtalsledare, inte baka, inte äta, inte sola, inte se på tv, inte ens hämta ut körkortet....jag vill helst inte stiga upp ur sängen ... vet inte riktigt varför ..det bara är en sådan dag idag ...är inte så deprimerad direkt men jätte trött.


Jag har inte så mycket val dock...om jag inte bakar får jag köpa kakor och körkortet..jo det vill jag faktiskt hämta ut även om jag inte orkar :)

 Ellen-tjejerna skulle jag aldrig svika!


Bara så trött och min hy ha fått spatt....har fått mer och mer finnar ett tag men nu börjar det bli riktigt illa... jag hade jätte problem med hyn i högstadiet/gymnasiet. Jag åt roacutan (det starkaste pencilinet som fanns och inget jag rekommenderar) och mådde jätte dåligt så jag är lite känslig när det gäller min hy... *suck* det blir till att gräva i plånboken och se om jag på ngt sätt jag få råd till lite nya produkter och en ansiktsbehandling.


Nu ska jag släpa mig ur den gosiga morgonrocken och göra lite nytta....

Egentligen villjag bar sova...vill bli katt i mitt nästa liv...så här vill jag ligga .... (som Amadeus lille rödingen)

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards