MissVivis synvinklar

Alla inlägg under april 2009

Av Vivi - 13 april 2009 13:27

Min lilla kissekatt har två nya vanor..

Jag har säkert nämnt dem förrut...

Den första är att hon nu tidigt på morgonen (idag var kl . 06.05) hoppas upp på min sida sängen och purrar som attans...förrutom detta så brukar hon efter att ha strukits sig mot händerna & näsan börja bita/tugga på mina fingrar. Det är itne så hårt men lite hårdare än de vanliga kärleksbetten...har ingen aning om vart hon har fått denna (o)vana ifrån.


Nummer två är att hon har börjat hoppa upp i handfatet där ho brukar lägga sig tillrätta och vänta på att matte sätter på kranen så att hon an dricka.

Hon kommer verkligen i överljusfart (som Zandra skulle sagt :) ) och liknar mer en flygande ekorre än katt när hon tar ett jätte skutt och bokstavligen flyger ned i handfatet...

kräsen är hon tydligen ...bara pinfärskt vatten från kranen för denna donnan ;)

Av Vivi - 13 april 2009 10:15

Det har varit fattigt med inlägg nu under påsken, jag sitter mest och bloggar på jobbet, *fniss* hur ologiskt är itne det egentligen :)


Hoppas ni har haft en mysig påsk med ägg, godis och trevligt sällskap! Det har iaf jag haft, på påskafton kom "svärmor" hit & i går var vi hemma hos mammis på påskmiddag.

Igår på dagen hade vi den mysigaste dagen på länge, först var pojken och hans mamma på promenad , jag valde att stanna inne och läsa på min senaste pocket White Oleander. Till lunch gjorde jag baugetter och så åkte vi ut till klipporna vid havet och satt där i några timmar, det var så skönt och underbart, det var riktigt varm och det kändes att somaren är på väg.

På vägen hem stannade vi på ett cafe´ där de har riktig italiensk glass, mumma!!! Så där satt vi och glassade en stund (ha ha vad jag är rolig :P )


Idag ska jag träffa en tjejkompis på dagen, Fina Nina! Vi ska nog promenixa en sväng och sedan ta en fika i den underbara solen!!


Denna bilden är en riktig sommar bild, den tog jag under göteborgstrippen

Av Vivi - 11 april 2009 15:19

Igår var pojken och jag i Göteborg en liten sväng, vi åt lunch på en liten thailänsk restaurang och sedan satt vi i solen i Bältesspännarparken eller vad den heter, hade hur mysigt som helst!

Den var ingen lång dag i Gbg direkt men det var skönt att hitta på ngt , ge sig ut på en liten utflykt! Tyvärr kunde vi inte träffa så mycket kompisar för de flesta verkade vara iväg över påsk!


När vi kom hem fixade jag lite här hemma och sedan direkt hem till Tilda för myskväll med the girls! Det blidde mycket mat, prat och lekar, hade jätte mysigt som alltid när vi träffas! Lägtar redan tills nästa gång!!

Titta vilket fantastiskt ägg jag målade, Humpty Dumpty...och hans tjej ;)

Av Vivi - 11 april 2009 15:17

...själv missade jag det :(

Igår vid halv tolv-toden på kvällen spelades Jeff Dunham show upp!

Här kan ni se intervjun som TV4 gjorde med honom !

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.937216
Av Vivi - 9 april 2009 23:51

Ett snabbt och sent litet nattinlägg....

Har varit hos syster och kuckelurat lite , åt påsktårtan ....mjaaaeeee faktiskt måste jag säga ....me not like! Den blir det inte fler gånger ...gillade varken konsistens eller smak särskilt mycket!

Blidde inte så mycket alkohol, en glas Rosé och två små drinkar sedan cola resten, det blidde ju lite lugnare än vad vi tänkt delvis för att vi var trötta och delvis för att vi lite oplanerat ska upp tidigt i morgon.


Det blir en vända till Göteborg, pojken ska lämna en företagsbil där så vi har ju halva resan betald, sedan blir det tåg hem och iväg direkt till tjejerna !!!

Vi vet väl inte riktigt vad vi ska göra med vår Göteborgstripp men det blir en skönt avbrott i vardagen, vi har aldrig varit på universeum så det lutar ganska stark ditåt!

Sedan en massa glassande i den förmodade solen förstås!!

TREVLIG PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!!!


Av Vivi - 9 april 2009 10:09

Härligt, är på mycket bättre humör idag!!

Solen skiner, ja slutar redan klockan ett (okej lite surt eftersom jag tappar pengar eftersom vår "månadslön"  inte är just en månadslön) men det blir skönt att bara jobba halvdag!

Dessutom fick jag fikarast idag, jag känner hur skönt det är att komma ifrån sin plats ett tag och faktiskt vara lite social, om jag har turen att få vara kvar här ett längre tag eller t.o.m bli anställd ska jag faktiskt begära att få fikarast några gånger i veckan iaf.

Nu vet jag att man enligt fackliga reglar SKA ha rätt till rast varje dag men ...ja ... så blir det ibland.

Efter jobbet (som jag då slutar vid 13.00 tjoho) ska jag baka denna smarriga påsktårta, köra hem lite grejer till syster inför kvällens middag (det serveras alkhol så vi går dit ikväll så det är skönt att slippa bära en massa mat)

Ska även ta en vända på stan faktiskt, njuta av det fina vädret & kanske handla ngt litet till min älskling!

Av Vivi - 9 april 2009 09:00



                                          IDAG ÄR DET "FREDAG"





.

Av Vivi - 9 april 2009 08:49

I natt har jag fått sova hela natten utan att att bli väckt av leksugna eller törstiga kissar. I morse var Angelique ovanligt söt, när klockan ringde hoppade hon upp på min sida purrandes som attan och ovanligt kelen.

Vi kelade i säkert 10 min. innan matte bestämde sig för att ta sig upp ur sängen, hon har börjat med ngt lustigt den lilla...när jag kelar med henne på morgonen så där brukar hon tugga på mina fingrar! Jag vet att katter kan ge så kallade kärleksbett  men hon tuggar verkligen, oftast inte hårt men ibland får man dra till sig fingrarna :)

Så här kommer lite nostalgifoton!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards