MissVivis synvinklar

Alla inlägg under april 2009

Av Vivi - 3 april 2009 10:39

Igår var jag och shoppade lite , det blidde faktiskt en vår/sommmar-jacka även om jag hade bestämt mig för att vänta med det, det var halva priset på HM och 250kr kändes som ett kap, denna trenchcoat i svart blev det (men om den hade funnits i i blått hade jag nog köpt den istället!) 

Jag köpte också ett läppglans , ett sådant där "pump & plump" som ska förstora läpparna lite grand och det fungerade verkligen inte alls, men läppglanset hade fin färg så helt i onödan var det ju inte.

 Sedan letar jag förtvivlat efter en kjol eller ett par shorts som jag kan ha till min utklädnad i morgon, har lite problem att hitta ngt riktigt bra... attans....


Igår gjorde jag ngt som var otroligt fjantigt.... jag googlade mitt ex.

Killen jag bodde med i sthlm, pojken det var så mycket drama med :) (nyfiken? Läs här) 

Jag vet inte varför jag googlade honom , jag är väl nyfiken på vad han håller på med, det var min första riktigt stora kärlek och han krossade mitt hjärta totalt! Jag borde ju vilja undanröja alla spår av honom men ...ja nyfikenhet antar jag... hursom helst...

Det var ju bra timing iaf ...för ungefär 3-4 dagar sedan blev han pappa.

Fick samtidigt reda på att det åtmindstone inte var med bitchen (jag säger inte det ofta men hon VAR en lömsk illasinnad tjej).

Det stör mig att han blivit pappa, vet inte varför, jag är inte jättearg på honom, jag avskyr honom inte trots att han sårade mig så mycket men det känns som han har vunnit.

Jag vet inte ens om jag vill ha barn och definitivt inte nu och barn är inte ens garanti för lycka ...men det känns ändå som om han vunnit ett race på ngt sätt... Det som är MEST irriterande är att jag inte förstår VARFÖR det stör mig. JAG är ju faktiskt lycklig, jag har nyss köpt hus och har en sambo som är underbar, fantastisk och verkligen den bästa man jag träffat!


Tips: Googla inte era ex ! :) 




Av Vivi - 3 april 2009 08:27

Jag har knappt hunnit reflektera över att påsken smyger runt hörnet...

Lite konstigt eftersom den var över allt redan för en månad sedan, påskägg, gula servetter, kycklingar ....vi börjar bli mer och mer som amerikanerna, det vill säga att tom en blind person inte kan undvika att märka vilken högtid det är eftersom vi skyltar så otroligt mycket med det!


Idag blir det myskväll med pojken, känns som om det inte blivit så mycket kvalitetstid senaste tiden :( Vi får ta igen det ikväll helt enkelt!


Igår var jag hemma hos syster och pratade just påsk, vi ska äta midadg på skärtorsdagen tillsammans, vi delade upp mat & dryck mm.

Känns jättemysigt att planera detta med min syster, trodde vi skulle få vara utan påskfirande i år men nu ser det ut att bli lite på torsdagen iaf.

Det blir sill, lax, ägg, köttbullar (kalkonbullar rättare sagt), påskmust och drinkar! Jag ska baka en påsktårta också, hittade ett recept här i expressen. Den verkar sagolikt god med massa choklad, nougat och en touch av ägglikör...mmmmmm, nu ska jag bara få tag på ägglikör ngn stanns, helst utan att köpa en stor flaska på systemet!

För mig är det viktigaste på påskbordet ägg & lax och för mig BLIR det inte påsk utan ett påskägg fullt med godis!


Vad är ett MÅSTE på påskbordet för dig och vad kan du absolut inte vara utan under påskhelgen? Ris, Påskägg, Kycklingar ÖVERALLT... :)



Av Vivi - 2 april 2009 13:41

Dagens sanning:

Våren är på väg !!!

Av Vivi - 2 april 2009 13:08

Det är väl inte många som missat G20-mötet och protesterna i London ?? Här i  aftonbladet kan man läsa om demonstranter och poliser som kämpar mot varandra, blodiga protester har det blivit och ett dödsoffer har kravallerna redan skördat...jag tror tyvärr att det kan komma fler.

Jag håller med om mycket av det som det protesteras emot, orättvisa bonusar, klassklyftor osv.

Ja, jag FÖRSTÅR att folk är arga, jag förstår att protester krävs och att de väljer att göra dem när "de högsta hönsen" samlas för att "reda ut världsekonomin". Sedan kan jag iof tycka att det är positivt att de träffas och försöker diskutera detta GEMENSAMT, även om många tycker det verkar lönlöst.


Det som gör att jag inte stödjer protesterna är sättet de utförs på!

Det finns säkert de som bara vill protestera, hålla upp skylltar, visa sitt "statement".

 Tyvärr är det inte de som syns och hörs mest, de som syns och hörs mest är de som tar sönder, förstör, gör illa andra människor!

Jag har stött på denna typen förrut och de är inte anarkister,aktivister eller syndikalister ..de är TERRORISTER! Det finns naturligtvis de som förstör som inte är just terrorister men jag säger att minst 50% av av dem är männsikor som är där inte för att kämpa för en fråga eller protestera utan de är där enbart för att ställa till bråk och förstöra!!!


Det tråkigt är att i tider då människor borde gå ihop och stötta varandra och förenas i fredliga protester så gör man varandra och andra illa genom att bete sig så här ... jag kan inte respektera männsikor som misshandlar poliser för "sakens skull" lika lite som jag kan respektera poliser som misshandlar protesterande bara för de tappat kontrollen!


Ni som terroriserar ....åk hem ! Låt de som bryr sig stanna för ni vill bara slåss!



Av Vivi - 2 april 2009 09:19

Underbart!!! Ni läser väl fattigbloggen? Här kan ni se en blogg som verkligen gör skillnad, inte för att inga andra gör det, men det är fantastiskt att läsa att folk faktiskt får hjälp genom hennes blogg.

En tjej har fått en riddare i skinande rustning som kan "sociallagarna", han ska hjälpa henne rätta en del "fel" så att hon får pengar till mat.

Stockholmare ska få rätt att använda mer kwh/månad osv.


Jessica Ritzén som skriver bloggen har fått en snöboll att börja rulla, en problem som funnits länge har börjat belysas mer än bara för syns skull!

Det finns folk som säger att det inte finns fattigdom i Sverige och visst... det beror ju på hur man betraktar fattigdom... Vi har ju tillgång till vatten, tak över huvudet (oftast) det är sällan folk verkligen svälter i Sverige...

Det finns däremot folk som lever på marginalerna HELA tiden, som inte kan lyxa till det en enda gång utan alltid får köpa hem de sämsta och billigaste maten och det händer att de faktiskt inte KAN äta sig mätta...


En stor eloge till denna kvinna som iaf GÖR ngt, många kritiserar henne men även om hon aldrig kommer förstå till fullo vad det VERKLIGEN innebär att gå på socialbidrag (lika lite som jag kommer förstå det.... förhoppningvis)Hon försöker och hon har redan gjort en skillnad, hon har faktiskt ett resultat på sina försök!


Av Vivi - 2 april 2009 08:14

Igår fick jag mina käder till festen på lördag, tjoho!!

De är helt fantastiskt snygga, det fanns ett litet problem ....dressen var lite för kort! Konstigt eftersom det var en Large , den var så pass kort att jag var tvungen att klippa upp grenen, eftersom jag inte ska ha den som en dress utan ha en kjol eller ett par shorts till så gör ju detta inget och den är såååå coool! Ha ha .... kommer bli vass på festen kan jag säga!


Tänkte ta en vända på stan idag, har lite grejen jag behöver inhandla, ny ögonskugga, ett par svarta shorts eller svart kjol till outfit:en, kolla efter en vårjacka och ev. sånt där läppglans som ska förstora läpparna...ha ha tänkte bara kolla om det funkar :P


Ohhh.... kan knappt vänta tills på lördag ....oj glömde jag skriva vad jag skulle vara ?? He he ...jag får kanske (om jag vågar) lägga upp en bild till helgen!

Av Vivi - 2 april 2009 08:07

Oki ...liiiite taskigt kanske men jag var ju tvungen, JAG blir ALLTID lurad på 1.a april...andra dagar med för den delen :P har liiite problem med det där som kallas ironi :)

Har ni kommit på vilket mitt aprilskämt va då ??? Det är ju en hel del inlägg den 1:a ... ni hittar det säkert, kom igen ;)


Jag vill också meddela (inget skämt) att jag hade över 1000 besökare förra månaden, tjoho!!! Tusen tack till alla er, det är ju helt fantastiskt att så många trillat in på min lilla blogg!!!!

Ett speciellt tack till Zandra som dessutom försökte hjälpa mig få hit folk så jag kunde snubbla över 1000-strecket!

Av Vivi - 1 april 2009 14:34

Oj vad många inlägg det blev idag *fniss*

Märk ngt speciellt förresten ??? Kolla runt lite på alla inlägg idag och tänk efter lite ....mer än så säger jag inte ;P


Har städat lite idag iaf, har lagt upp några nya kategorier, Tips & Minnen.

Hoppas ni gillar dem :)

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards